Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Φονικό τροχαίο! Σκότωσε τον κολλητό του για ένα βίντεο

Φονικό τροχαίο! Σκότωσε τον κολλητό του για ένα βίντεο

Σε τετραετή φυλάκιση καταδικάστηκε ο Ricafort Gamboa μετά το φονικό τροχαίο. Έτρεχε με 160 χλμ/ώρα και ήθελε να το απαθανατίσει για το Snapchat.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ενώ προσπαθούσε να φτάσει τα 160 χλμ/ώρα καρφώθηκε σε εξοχικό σπίτι, σκοτώνοντας τον κολλητό του. Στο αιματηρό τροχαίο τραυματίστηκαν και οι δύο συνεπιβάτες τους.

Ο Ricafort Gamboa από το Bolton επέστρεφε σπίτι μετά τις διακοπές τους στη δυτική Ουαλία. Οι φίλοι του κατέγραφαν με τα κινητά τους στο Snapchat να πλησιάζει τα 160 χλμ/ώρα.

Ο νεαρός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και βγήκε εκτός δρόμου. Καρφώθηκε σε τοίχο σπιτιού. Σκότωσε τον κολλητό του και τραυμάτισε άλλους δύο φίλους του. Σε βίντεο στο Snapchat ακούγεται να βρίζει λίγο πριν το αυτοκίνητο καρφωθεί στον τοίχο του σπιτιού.

Η “ηλίθια απόφαση” και το φονικό τροχαίο

Ο Gamboa εμφανίστηκε στο δικαστήριο και παραδέχτηκε την ενοχή του για επικίνδυνη οδήγηση που προκάλεσε το αιματηρό τροχαίο. “Αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη. Η ηλίθια απόφασή μου να οδηγώ τόσο γρήγορα ήταν η αιτία του τροχαίου. Αξίζω την τιμωρία. Λυπάμαι απίστευτα για αυτό που συνέβη”.

Ο δικηγόρος του υποστήριξε ότι ήταν τόσο λυπημένος που ευχόταν να έχει σκοτωθεί ο ίδιος και όχι ο φίλος του. Αφού του επιβλήθηκε τετραετής φυλάκιση, ο Gamboa θα μπορέσει να οδηγήσει ξανά μετά από 5 χρόνια.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις