Κόσμος

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν διέταξε εκτέλεση για λάθος στο… καραόκε!

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν φαίνεται πως έχει επιστρέψει για τα... καλά στην καθημερινότητα της Βόρειας Κορέας και συνεχίζει το αγαπημένο του "χόμπι": τις εκτελέσεις...

Αυτή τη φορά, θύμα του νεαρού ηγέτη της Βόρειας Κορέας έπεσε ακόμη ένας υψηλόβαθμος αξιωματούχος του στρατού (τυχαίο άραγε;). Τον έσυραν έξω από το σπίτι του και στάθηκε απέναντι από το εκτελεστικό απόσπασμα γιατί τόλμησε να αλλάξει τους στίχους σε σοσιαλιστικό ύμνο που τραγούδησε στο… καραόκε!

Λέγεται πως ο Κιμ Γιονγκ Ουν έγινε… έξαλλος όταν έμαθε ότι ο εν λόγω αξιωματούχος άλλαξε τους στίχους από «χάρη στο κόμμα μας» σε «χάρη στο κόμμα του» και από «μίσησε τους εχθρούς σου αγάπα την χώρα σου» σε «μίσησε τη γυναίκα σου, αγάπα την ερωμένη σου».

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν αποφάσισε ότι η αλλαγή των στίχων ήταν ένδειξη επαναστατικής διάθεσης. Αμέσως, ο αξιωματούχος σύρθηκε με τη βία από το σπίτι του και την επόμενη μέρα εκτελέστηκε!

Η νέα εκτέλεση έρχεται λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη πως ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας έδωσε εντολή να εκτελεστούν άλλοι αξιωματούχοι της χώρας γιατί έβλεπαν σαπουνόπερες από τη Νότια Κορέα!

Πηγή: Daily Mail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σεισμός 8,8 Ρίχτερ στη Ρωσία: Εξερράγη το ηφαίστειο Κλιουτσεφσκόι – Στις ακτές των ΗΠΑ το τσουνάμι μετά τη Χαβάη και την Ιαπωνία
Ισχυρή λάμψη είναι ορατή πάνω από το ηφαίστειο και ακούγονται εκρήξεις, λίγες ώρες αφότου «χτύπησε» ο τρομερός σεισμός των 8,8 Ρίχτερ στη ρωσική Άπω Ανατολή
Το ηφαίστειο Κλιουτσεφσκόϊ στη χερσόνησο Καμτσάτκα της ρωσικής Άπω Ανατολής
3