Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Θρήνος για ζευγάρι! Πέθαναν αγκαλιά – Η μοιραία πεζοπορία

Joseph και Rachel πέθαναν αγκαλιά

Οι σοροί ενός νέου ζευγαριού που είχε εξαφανιστεί ενώ έκαναν πεζοπορία βρέθηκαν μετά από 3 μήνες. Πέθαναν αγκαλιά.

Ο 21χρονος Joseph Orbeso και η 20χρονη Rachel Nguyen βρέθηκαν νεκροί αγκαλιά τρεις μήνες μετά την εξαφάνισή τους. Έκαναν πεζοπορία στο Εθνικό Πάρκο Joshua Tree, στην Καλιφόρνια, τον Ιούλιο.

Έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη τους. Βρέθηκαν νεκροί αγκαλιασμένοι μετά από τρεις μήνες. Ο συναγερμός είχε σημάνει από τη στιγμή που δεν επέστρεψαν στο ξενοδοχείο και το αυτοκίνητό τους βρέθηκε στο μονοπάτι Maze Loop.

Παρά τις εκτεταμένες έρευνες των σωστικών συνεργείων δεν είχαν εντοπιστεί. Μέχρι την Κυριακή που διασώστες βρήκαν δύο πτώματα γύρω από περιτυλίγματα τροφίμων και μπουκάλια νερού. Πέθαναν αγκαλιασμένοι.

Αναγνώρισε το ζευγάρι που πέθανε αγκαλιά

Ήταν ο πατέρας του Joseph, Gilbert Orbeso, που αναγνώρισε τις σορούς του νέου ζευγαριού. Είπε στις αρχές ότι τα πτώματα ανήκουν στον γιο του και την κοπέλα του. Το ζευγάρι πέθανε αγκαλιασμένο.

“Νιώθω ότι τελείωσε. Ξέρουμε ότι τους βρήκαμε. Αυτός ήταν ο κύριος στόχος μας. Να τους βρούμε”, δήλωσε στο ABC7. Το ζευγάρι φαίνεται πως έχασε τον δρόμο στο Εθνικό Πάρκο Joshua Tree που φτάνει ακραίες θερμοκρασίες τους θερινούς μήνες.

Η θερμοκρασία όταν εξαφανίστηκε το ζευγάρι έφτανε μέχρι και τους 38 βαθμούς κελσίου. Δεν είναι γνωστό πόσο νερό είχαν οι δύο νέοι μαζί τους όταν εξαφανίστηκαν. Από τα ίχνη προέκυψε ότι το ζευγάρι έκανε κύκλους. Κάτι που εκπρόσωπος του πάρκου είπε ότι δεν είναι ασυνήθιστο όταν χάνονται άνθρωποι.

Πηγή: Metro

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις