Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Τούρκος αρχιμαφιόζος «πυροβολεί» Ερντογάν: Κράτος εκβιαστών και πολιτικών δολοφόνων

Τούρκος αρχιμαφιόζος «πυροβολεί» Ερντογάν: Κράτος εκβιαστών και πολιτικών δολοφόνων
YouTube

Σάλος στην Τουρκία από τις καταγγελίες μέσω των social media ενός αρχιμαφιόζου και πρώην υποστηρικτή του Προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ο Σεντάτ Πεκιέρ κατηγορεί το καθεστώς του «Σουλτάνου» για εκβιασμούς επιχειρηματιών, διακίνηση ναρκωτικών και δολοφονίες, εμπλέκοντας ακόμα και την κρατική ασφάλεια.

Σε βίντεο που ανέβασε στο Instagram ο Σεντάτ Πεκιέρ αναφέρει, χαρακτηριστικά, την υπόθεση μίας κοπέλας που κατήγγειλε τον βιασμό της από βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για να καταλήξει δολοφονημένη!

Ο Πεκιέρ στα βίντεο που «ανεβάζει» μιλά επίσης για φορτία κοκαΐνης που ήταν να έρθουν στην Τουρκία, ενώ αποκαλύπτει εκβιασμό επιχειρηματιών από την κυβέρνηση της χώρας.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SEDAT PEKER (@sedatpeker)

 

Ο άλλοτε σύμμαχος του Ερντογάν «καίει» τον Σουλτάνο

Ο Σεντάτ Πεκιέρ στο παρελθόν είχε υποστηρίξει τον Ερντογάν και μάλιστα είχε φωτογραφηθεί μαζί του. Το τουρκικό Υπουργείο Εσωτερικών είχε ανακοινώσει ότι ο Πεκιέρ είχε εμπλακεί σε διάφορες παράνομες ενέργειες, ενώ αργότερα δικαιολόγησε τη διακοπή των ερευνών σε βάρος του επειδή αποσύρθηκε από τις εγκληματικές δραστηριότητες…

Ωστόσο, οι καταγγελίες του Πεκιέρ κατά του καθεστώς Ερντογάν δεν άφησαν αδιάφορη την Μεράλ Ακσενέρ. Η επικεφαλής του εθνικιστικού κόμματος İYİ χαρακτήρισε ως «πολύ σοβαρές» τις καταγγελίες και, σύμφωνα με την εθνικιστική εφημερίδα «Sozcu», τόνισε χαρακτηριστικά: «Έσπασε ο υπόνομος κράτους, πολιτικής και ασφάλειας».

Τέλος, να σημειωθεί ότι οι προβολές των αναρτήσεων του Σεντάτ Πεκιέρ στα social media φέρονται να ξεπερνούν σε θέαση ακόμα και σειρές του Netflix στην Τουρκία…

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις