Κόσμος

Βαριεστημένη και χωρίς μάσκα η Μελάνια Τραμπ στην… υποδοχή του χριστουγεννιάτικου δέντρου (pics, vid)

Καμία συναίσθηση του τι περνάει ο κόσμος στις ΗΠΑ. Καμία αγωνία για τον κορονοϊό, από τον οποίο (υποτίθεται) νόσησε και η ίδια. Η Μελάνια Τραμπ, σαν να μη συμβαίνει τίποτα, υποδέχτηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Λευκό Οίκο. Και το έκανε χωρίς να φοράει μάσκα.

«Αν δεν ταιριάζανε, δεν θα συμπεθεριάζανε» θα μπορούσε να σκεφτεί κανείς, αφού η Μελάνια Τραμπ φαίνεται να ακολουθεί κατά πόδας το παράδειγμα του συζύγου της και να μη φοράει μάσκα… πουθενά σχεδόν.

Όπως και το απόγευμα της Δευτέρας (23.11.2020) όταν υποδέχτηκε στο Λευκό Οίκο, για τελευταία φορά ως Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Ούτε μάσκα φορούσε, ούτε και αποστάσεις κρατούσε και λίγο σαν να βαριόταν.

Και όταν τρεις εργαζόμενοι την πλησίασαν (φορούσαν μάσκες εκείνοι), η Μελάνια Τραμπ πόζαρε μαζί τους μπροστά από την άμαξα που μετέφερε το δέντρο (ένα από τα πολλά βασικά) που θα διακοσμήσει τον Λευκό Οίκο, χωρίς φυσικά αποστάσεις.

Και όχι μόνο αυτό αλλά στη συνέχεια (μάλλον για τις φωτογραφίες) έβγαλαν κι εκείνοι τις μάσκες τους…

Δείτε τα όσα έγιναν στο Λευκό Οίκο… 

 

Μελάνια Τραμπ Μελάνια Τραμπ

Μελάνια Τραμπ Μελάνια Τραμπ Μελάνια Τραμπ

Η Μελάνια ετοιμάζει… πάρτι

Δεν είναι βέβαια μόνο αυτά. Η Μελάνια Τραμπ ετοιμάζει και πάρτι στο Λευκό Οίκο, το οποίο θα γίνει τις επόμενες μέρες. Τι κι αν οι ειδικοί καλούν όλου τους Αμερικανούς να μη γιορτάζουν με τα γνωστά πολυπληθή τραπέζια τη Γιορτή των Ευχαριστιών; Τι κι αν τους ζητούν να θυσιάσουν τη γιορτή για να σταματήσει η διασπορά του κορονοϊού; Ο Ντόναλντ και η Μελάνια Τραμπ δεν… καταλαβαίνουν απ’ αυτά!

Η δεξίωση της Μελάνια Τραμπ θα γίνει στις 30 Νοεμβρίου, τρεις μέρες μετά τη Γιορτή των Ευχαριστιών.

Το νέο πάρτι στο Λευκό Οίκο ακολουθεί μια σειρά εκδηλώσεων τους τελευταίους μήνες, που συνδέονται με την έξαρση κρουσμάτων. Ο ίδιος ο Ντόναλντ Τραμπ, η Μελάνια, ο γιος τους Μπάρον, νόσησαν ύστερα από το… κορονο-πάρτι στο Λευκό Οίκο για την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της Έμιλι Κόνεϊ Μπάρετ για το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ. Εκεί κόλλησαν κι άλλοι πολλοί, ενώ πρόσφατα ένας βοηθός του Λευκού Οίκου και άλλοι τέσσερις υπάλληλοι διαγνώστηκαν θετικοί.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αδιανόητη πρόκληση από Ζαχάροβα: Η Ρωσία θα απαντήσει στην Ελλάδα για την κοινή παραγωγή drones με την Ουκρανία
Η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ καταγγέλλει «εχθρικές ενέργειες» της Αθήνας και προαναγγέλλει αντίδραση στη συμφωνία Μητσοτάκη–Ζελένσκι για κοινή παραγωγή μη επανδρωμένων συστημάτων στη θάλασσα
Η Εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας Μαρία Ζαχάροβα 49
Ουκρανία: Το σχέδιο του Τραμπ απορρίφθηκε ως «εντελώς παράλογο» από αξιωματούχους στο Κίεβο – Ο Ζελένσκι έτοιμος για διαπραγματεύσεις
Το Κίεβο επιβεβαιώνει ότι έλαβε το σχέδιο που προβλέπει μεγάλες εδαφικές και στρατιωτικές παραχωρήσεις — μια πρόταση που πολλοί Ουκρανοί αξιωματούχοι χαρακτηρίζουν «παράλογη» και «προκλητική»
Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι
ΗΠΑ: Ο νέος δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Ζόραν Μαμντάνι, δηλώνει «έτοιμος» να συναντηθεί με τον Ντόναλντ Τραμπ
Παραμονή της πρώτης του συνάντησης με τον Αμερικανό πρόεδρο, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος δηλώνει αποφασισμένος να υπερασπιστεί το βιοτικό επίπεδο των Νεοϋορκέζων
Ο νέος δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Ζοράν Μαμντάνι