Τρίτη, 19 Μαρ.
19oC Αθήνα

Η Sandra Bullock αποκάλυψε μια απίστευτα γλυκιά χειρονομία του Keanu Reeves

Η Sandra Bullock αποκάλυψε μια απίστευτα γλυκιά χειρονομία του Keanu Reeves
Πηγή φωτογραφίας: ΑΠΕ-ΜΠΕ (Αρχείου)

Η Σάντρα Μπούλοκ (Sandra Bullock) και ο Κιάνου Ριβς (Keanu Reeves) διατηρούν εδώ και χρόνια μια δυνατή φιλία, η οποία ξεκίνησε μετά τα γυρίσματα της ταινίας «Speed» το 1994. Οι δύο ηθοποιοί από τότε έχουν μοιραστεί πολλές όμορφες στιγμές και μία από αυτές φέρνει στο «φως» το περιοδικό Esquire. 

Δημοσιεύματα στον διεθνή Τύπο κατά καιρούς έχουν ασχοληθεί με τη σχέση της Σάντρα Μπούλοκ και του Κιάνου Ριβς, παρουσιάζοντας ότι υπήρξαν ζευγάρι. Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί, ενώ τα όσα περιγράφουν και οι δύο αναδεικνύουν την όμορφη φιλία τους. 

Το Esquire Winter, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 7 Δεκεμβρίου, πραγματοποίησε μια ιδιαίτερα εντωπωσιακή φωτογράφιση με τον Κιάνου Ριβς, καθώς ο ηθοποιός βρίσκεται σε γυρίσματα για το sequel του «John Wick» στο Παρίσι. Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο 57χρονος σταρ του Χόλιγουντ, στο πλαίσιο του αφιερώματος, μεταξύ άλλων μίλησε και για την άλλοτε συμπρωταγωνίστρια του και φίλη του Σάντρα Μπούλοκ. Το Esquire όμως και την διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιό για τον φίλο της. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Esquire (@esquire)

Η Σάντρα Μπούλοκ δήλωσε στο Esquire ότι με τον συμπρωταγωνιστή της στην ταινία «Speed» ήταν απλά δύο καλοί φίλοι, σημειώνοντας ότι δε νομίζει ότι υπάρχει άνθρωπος που να έχει να πει κάτι κακό για εκείνον. Μάλιστα, περιέγραψε και μια ιδιαίτερα όμορφη κίνηση του φίλου της, ο οποίος – πριν από 25 χρόνια – μια μέρα απλά εμφανίστηκε σπίτι της και της έφερε λουλούδια, σαμπάνια και γλυκά. 

«Σου έφερα γλυκά και σαμπάνια να δοκιμάσεις» της είπε ο Κιάνου Ριβς, με την ηθοποιό να του προσφέρει ένα ποτό. Όμως, η επίσκεψη – όπως αναφέρει το Esquire – δεν κράτησε πολύ και αφού η Σάντρα Μπούλοκ του έβαψε τα… νύχια, ο Κιάνου Ριβς έφυγε καθώς είχε ραντεβού… 

Η Σάντρα Μπούλοκ δήλωσε ότι δεν είχε ποτέ σχέση με τον Κιάνου Ριβς αφού κάτι τέτοιο θα χαλούσε μια πανέμορφη φιλία. Από την πλευρά του ο 57χρονος ηθοποιός σημείωσε ότι «είχαν απλώς καλή χημεία», αλλά δεν ήταν τίποτα παραπάνω από δύο καλοί φίλοι. 

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις