Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Survivor: Tο σημερινό αγώνισμα [23/5]! Ποιος θα καταφέρει να κερδίσει! [vid]

Survivor: Tο σημερινό αγώνισμα [23/5]! Ποιος θα καταφέρει να κερδίσει! [vid]

Το πάθος και η αγωνιστικότητα των δύο ομάδων του Survivor για το πολυπόθητο έπαθλο, είναι κοινό. Μία όμως είναι η ομάδα που θα κερδίσει το αποψινό παιχνίδι…

Μπορεί για δυο αγώνες οι ομάδες των «Διάσημων» και των «Μαχητών» του ελληνικού Survivor να ενώθηκαν προκειμένου ν’ αντιμετωπίσουν την ομάδα του Τούρκικου, όμως από την Κυριακή έγιναν και πάλι αντίπαλοι. Τα δεδομένα άλλαξαν, αλλά οι ίντριγκες και οι κόντρες των παικτών παραμένουν σταθερές… αξίες! Δείτε τι θα γίνει στο επεισόδιο της Τρίτης.

Παρόλο που οι δύο ομάδες του ελληνικού Survivor, ενώθηκαν σαν μια γροθιά για να αντιμετωπίσουν την τούρκικη… απειλή, δεν κατάφεραν να κερδίσουν, όμως όλοι οι παίκτες ήρθαν πιο κοντά. Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος είχε δηλώσει ότι νιώθει άσχημα που θα ξαναγίνουν και πάλι δύο ομάδες, γιατί του άρεσε πολύ ο τρόπος που συνεργάστηκαν και το γεγονός ότι δεν υπήρχαν προβλήματα στη μεταξύ τους συνεννόηση.

Φαίνεται όμως, ότι από τη στιγμή που χωρίστηκαν και πάλεψαν η μία ομάδα ενάντια στην άλλη, το καλό κλίμα αποκαταστάθηκε από το αγωνιστικό, όπου το πάθος για νίκη και η ανταγωνιστικότητα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά.

Τα αγωνίσματα της Κυριακής και της Δευτέρας του Survivor

Την Κυριακή, το αγώνισμα στο οποίο κλήθηκαν να συμμετάσχουν οι δυο ομάδες απαιτούσε ταχύτητα, ευλυγισία, ισορροπία και ευστοχία. Οι Μαχητές κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με σκορ 10-7 και να γευτούν το έπαθλο που ήταν από δύο λαχταριστά μπέργκερ για τον καθένα και μια εκδρομή με καταμαράν. Οι Διάσημοι δήλωσαν ότι είναι στενοχωρημένοι, ωστόσο ήταν έτοιμοι να τα δώσουν όλα την επόμενη μέρα. Και έτσι και έγινε…

Στο χθεσινό επεισόδιο της Δευτέρας οι δύο ομάδες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, αλλά οι Διάσημοι ήταν εκείνοι που κατάφεραν να κερδίσουν με 10 – 7 το πικ νικ στους καταρράκτες. Το αγώνισμα που απαιτούσε δύναμη και ευστοχία δυσκόλεψε τους Μαχητές που γύρισαν στην παραλία απογοητευμένοι και πεινασμένοι. Κατηγόρησαν μάλιστα τον Σπαλιάρα για την ήττα τους, λέγοντας ότι τους έριξε το ηθικό μετά τα “γαλλικά” που… έσυρε στον μισθοφόρο.

Τι θα δούμε σήμερα στο Survivor και ποιο είναι το έπαθλο

Το αγώνισμα σήμερα απαιτεί επαφή με το νερό, ταχύτητα, δύναμη και ευστοχία. Αρχικά, οι παίκτες θα περάσουν μια λίμνη τραβώντας με δύναμη μια ξύλινη κατασκευή. Ύστερα, θα πρέπει να αποφύγουν εμπόδια με σχοινιά, να κάνουν ένα ιδιόμορφο κοπιαστικό zip line, να ξαναπεράσουν εμπόδια και τελικά να φτάσουν στον τελικό στόχο.

Θυμίζουμε ότι οι δυο ομάδες καλούνται σ’ ένα ακόμη αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό κι όχι την ασυλία. Όπως είχε ανακοινώσει ο Σάκης Τανιμανίδης κατά τη διάρκεια του αγώνα Ελλάδας – Τουρκίας, η ελληνική ομάδα αυτή την εβδομάδα δεν θα αγωνιστεί για ασυλία.

Έτσι «Διάσημοι» και «Μαχητές» που αριθμούν από πέντε παίκτες θα παραμείνουν ισάριθμοι για μια ακόμη εβδομάδα και θα αγωνίζονται χωρίς το άγχος της αποχώρησης παίκτη. Μάλιστα οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ με τον Σάκη Ρουβά να εμφανίζεται στον Άγιο Δομίνικο!

Αν μέχρι τώρα οι Διάσημοι και οι Μαχητές ήταν ήρεμοι, έρχετα το αποψινό αποψινό επεισόδιο του “Survivor” να τα ανατρέψει όλα! Μαλλιά κουβάρια θα γίνουν οι παίκτες στον αγωνιστικό χώρο. Η ένταση στο αγώνισμα θα προκαλέσει τσακωμούς μεταξύ των παικτών και τα νεύρα δεν θα συγκρατηθούν εύκολα. Εκτός ορίων θα βγει ο μισθοφόρος και ο Ντάνος.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος στο τρέιλερ του αποψινού Survivor, φαίνεται ιδιαίτερα εκνευρισμένος με τη στάση του Γιώργου Αγγελόπουλου και δηλώνει ότι ο παίκτης των Διασήμων δεν παίζει δίκαια. Ο Ντάνος τον ρωτά επιθετικά: “Πιστεύεις δηλαδή από όσο με ξέρεις, ότι εγώ κλέβω στους αγώνες;”. Και από εκεί, θα ξεκινήσει μια μεγάλη κόντρα που θα ανάψει τα αίματα στο αποψινό επεισόδιο…

Ποιός θα κερδίσει σήμερα; Θα κερδίσουν κι σήμερα οι Διάσημοι ή θα καταφέρουν οι Μαχητές να ανατρέψουν τα δεδομένα, και να επιστρέψουν στις νίκες;

Δείτε τι αποκαλύπτει το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου:

Διαβάστε επίσης:

Survivor Βαλαβάνη: Χαμός με το λάθος της παραγωγής στο μοντάζ! [vid]

Survivor: Τόσα κιλά έχασε ο Μπο! Απίστευτο σουξέ στις γυναίκες!

Survivor: Πρόβλημα υγείας η Βαλαβάνη – Να γιατί είναι φουσκωμένη!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε