Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Nomads: Το σημερινό επεισόδιο μετά τα γεγονότα της Παρασκευής

Nomads

Τα πάντα είχε η πρώτη εβδομάδα προβολής του νέου ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1, Nomads. Στο αποψινό επεισόδιο θα πέσουν κορμιά για τη βίλα!

Βροχή, πείνα, ταλαιπωρία, κούραση και μάχες δίχως έλεος… Το νέο ριάλιτι επιβίωσης φαίνεται ότι δεν λυπάται καθόλου τους παίκτες του… Το τηλεοπτικό κοινό όμως ακόμα δεν έχει δει τίποτα, και αυτή η εβδομάδα ξεκινά με ένα καθηλωτικό επεισόδιο απόψε το βράδυ.

Η μάχη για τη βίλα είχε έναν νικητή

Το Nomads από την πρώτη μέρα προβολής του, έριξε τους παίκτες στα… βαθιά. Οι τρεις ομάδες από την πρώτη στιγμή που πάτησαν το πόδι τους στο Palawan καλέστηκαν να συνεργαστούν χωρίς ακόμα καλά καλά να γνωρίζονται. Οι παίκτες έπρεπε να αγωνιστούν για την παραμονή τους στη βίλα ή στο ψαροχώρι ή στην παραλία.

Οι ομάδες της Φωτιάς, των Ωκεανών και της Ζούγκλας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σε ένα αγώνισμα που απαιτούσε άρτια συνεργασία, ταχύτητα και ευλυγισία. Νικήτρια ομάδα ήταν αυτή της Φωτιάς που έμεινε στη βίλα. Στο ψαροχώρι έμειναν οι Ωκεανοί ενώ η ομάδα της Ζούγκλας έμεινε απομονωμένη στην παραλία.

Η Εύη δεν κατάφερε να κερδίσει αυτή την μονομαχία & είναι η πρώτη παίκτρια που αποχωρεί απο το #NomadsGR !

Gepostet von Nomads ANT1 am Freitag, 6. Oktober 2017

Η πρώτη Nomads αποχώρηση είναι γεγονός

Τις επόμενες μέρες άρχισαν τα αγωνίσματα της ασυλίας. Στον πρώτο αγώνα ασυλίας  η ομάδα των πράσινων, της Ζούγκλας, έχασε και έτσι οι παίκτες ψήφισαν συμπαίκτες τους προς αποχώρηση. Συγκεκριμένα, έθεσαν τον Φώτη Φιλιππόπουλο και την Εύη Ιωαννίδου, υποψήφιους προς αποχώρηση.

Στον δεύτερο αγώνα ασυλίας του Nomads, έχασαν οι Διάσημοι. Με 6 ψήφους, υποψήφιος τέθηκε από την ομάδα των Κόκκινων, ο Γιώργος Μαυρίδης. Αυτός, ο Φώτης Φιλιππόπουλος και η Εύη Ιωαννίδου αφέθηκαν στην άποψη του τηλεοπτικού κοινού. O γνωστός tattoo artist σώθηκε από το κοινό, ενώ οι άλλοι δύο παίκτες έπρεπε να μονομαχήσουν για να παραμείνουν στο παιχνίδι στο επεισόδιο της Παρασκευής. Ο παίκτης που δεν τα κατάφερε ήταν η Εύη Ιωαννίδου.

Γλέντι αλλά και κλάματα…

https://www.youtube.com/watch?v=sMJeaofPspg

Βέβαια, δεν έλειπαν και τα πρώτα ξεσπάσματα… Το γεγονός ότι όλοι οι παίκτες της ομάδας της Φωτιάς ψήφισαν προς αποχώρηση τον Γιώργο Μαυρίδη, έκαναν τον γνωστό tattoo artist, να “λυγίσει”. «Είμαι σε απόγνωση ρε μ@@@@α. Όταν μιλάω, δεν μιλάω καλά, και όταν δεν μιλάω, δεν μιλάω καλά. Τι να κάνω ρε μ@@@@α; Έχω τρελαθεί», δήλωσε on camera φανερά στενοχωρημένος από το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας των συμπαικτών του και την λογική τους.

Το πολυπόθητο έπαθλο της προηγούμενης Πέμπτης που ήταν γλέντι με τους ντόπιους, το κέρδισαν μετά από μία απίστευτη μάχη και παρά τον τραυματισμό του Αλεξάνδρου που εκπροσωπούσε την ομάδα, οι Διάσημοι. Οι νικητές απόλαυσαν ένα μεγάλο φαγοπότι και χόρεψαν με μικρούς και μεγάλους του χωριού. Όλοι οι παίκτες ανεξαιρέτως διασκέδασαν μέσα στην λάσπη και χάρηκαν τις πρώτες ξέγνοιαστες στιγμές τους στο νησί των Φιλιππίνων!

Αγώνας επικράτειας απόψε το βράδυ

Θα αλλάξουν οι ισορροπίες των ομάδων με τους νέους αρχηγούς?? Απόψε στις 21.00 #NomadsGR #StayTuned

Gepostet von Nomads ANT1 am Montag, 9. Oktober 2017

Σήμερα, για δεύτερη φορά, οι τρεις ομάδες θα παλέψουν για την διεκδίκηση της πολυπόθητης βίλας. Η ομάδα που θα νικήσει θα μείνει για αυτήν την εβδομάδα στη βίλα του νησιού. Η ομάδα που θα έρθει δεύτερη θα μείνει στο ψαροχώρι και η τελευταία, στην παραλία.

Η Εύη Ιωαννίδου κατά την αποχώρηση της από το παιχνίδι την Παρασκευή, υπέδειξε τους 3 αρχηγούς των ομάδων με τους οποίους θα ξεκινήσει και το σημερινό αγώνισμα. Ποιοι είναι αυτοί; Ο Κωνσταντίνος Οροκλός από την ομάδα της Ζούγκλας, ο Γιώργος Μαυρίδης από την ομάδα της Φωτιάς και ο Νικόλας Παπαδόπουλος από την ομάδα του Ωκεανού.

https://www.youtube.com/watch?v=Mr98-s1b_xY

Το μυστήριο γράμμα και ο τραυματισμός του Νικόλα Παπαδόπουλου

Το τρέιλερ προμηνύει ότι το αποψινό επεισόδιο θα καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό. Οι παίκτες θα παίξουν ένα ιδιόμορφο ράγκμπι, ο Γιώργος Μαυρίδης θα λάβει ένα μυστήριο γράμμα και θα πει ένα μυστικό στην Αποστολία Ζώη, ενώ ο Νικόλας Παπαδόπουλος φαίνεται να τραυματίζεται σοβαρά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Πώς θα επηρεαστούν οι ομάδες από την αποχώρηση της Εύης Ιωαννίδου; Τι περιμένει απόψε τις τρεις ομάδες που κάθε μέρα δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να διεκδικήσουν τα πολυπόθητα έπαθλα; Ποια θα είναι η ομάδα που θα μείνει αυτήν την εβδομάδα στη βίλα; Τι άλλες εκπλήξεις επιφυλάσσει το παιχνίδι στο τηλεοπτικό κοινό; Η απάντηση στις τηλεοπτικές μας οθόνες απόψε στις 21:00.

Media Τελευταίες ειδήσεις