Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Λεβέντης: Η Τουρκία θέλει το Καστελόριζο εκτός Δωδεκανήσου

Λεβέντης: Η Τουρκία θέλει το Καστελόριζο εκτός Δωδεκανήσου

Δηλώσεις στους δημοσιογράφους έκανε ο Βασίλης Λεβέντης αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο. Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων ανέλυσε τα επιχειρήματα του κόμματος του υπέρ μιας οικουμενικής κυβέρνησης,

“Είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τη συνάντηση την είχα ζητήσει εγώ ανησυχώντας για τις εξελίξεις. Τόνισα ότι η κυβέρνηση διαψεύδεται, μου έλεγε ότι έχουμε μέχρι τις 7 Μαρτίου περιθώριο. Μέσα σε ένα 24ωρο διαψεύστηκε η κυβέρνηση για το προσφυγικό.

Η Τουρκία θέλει το Καστελόριζο εκτός Δωδεκανήσου, για να μην μπορεί να γίνει η ΑΟΖ η κυπριακή με την Αίγυπτο. Οι εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα είναι αρνητικές. Υπέβαλα ένα υπόμνημα και ανέλυσα τα επιχειρήματα της Ένωσης Κεντρώων υπέρ της οικουμενικής. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τα άκουσε με κατανόηση”, δήλωσε ο Βασίλης Λεβέντης.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είπε ακόμη ότι η σύγκληση του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα, πιθανότατα την Πέμπτη.

Ρεπορτάζ: Μίλτος Σακελλάρης

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε