Πολιτική

Το αστείο Μητσοτάκη που δεν περίμενε κανείς: Με κατηγόρησαν ότι χαιρετάω κούκλες σε βιτρίνες αλλά…

Περιοδεία στην Ηγουμενίτσα πραγματοποίησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Εκεί ο πρόεδρος της ΝΔ αστειεύτηκε με έναν τρόπο που... σίγουρα δεν περίμεναν οι συνεργάτες του.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο κ. Μητσοτάκης συνομίλησε με πολίτες της πρωτεύουσα της Θεσπρωτίας, ενώ επισκέφτηκε και το σχολείο για ειδικές ανάγκες της πόλης.

Συνομίλησε με εκπαιδευτικούς, οι οποίοι του επισήμαναν ότι το βασικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά είναι η συνεχής αλλαγή δασκάλων.

Το σχολείο, ανέφεραν, χρηματοδοτείται μέσω προγραμμάτων του ΕΣΠΑ που έχουν διάρκεια ένα οκτάμηνο, με αποτέλεσμα, κάθε χρόνο, τα συγκεκριμένα παιδιά να αλλάζουν εκπαιδευτικούς, γεγονός που δυσκολεύει βέβαια την πρόοδο τους. «Αυτό θα αλλάξει από την επόμενη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας» δεσμεύθηκε ο ίδιος.

Ο περίπατος στους δρόμους και το αστείο που… προκάλεσε έκπλήξη

Ο πρόεδρος της ΝΔ περπάτησε στους δρόμους της Ηγουμενίτσας όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες. Συνταξιούχος τον σταμάτησε στην αγορά λέγοντάς του πως  “δεν μας αξίζει αυτό που ζούμε, εσύ όμως αξίζεις να γίνεις Πρωθυπουργός”.

Ο κ. Μητσοτάκης δεν παρέλειψε να κάνει και χιούμορ, περνώντας έξω από ένα κομμωτήριο. Χαιρετώντας δύο γυναίκες που ήταν εκεί ανέφερε αστειευόμενος:πριν ένα μήνα στη Θεσσαλονίκη με κατηγόρησαν ότι χαιρετάω τις κούκλες στις βιτρίνες, ελπίζω αυτή τη φορά να φαίνεται ότι μιλάω σε δυο πραγματικές κούκλες”, γελώντας τόσο ο ίδιος όσο και ο περίγυρός του.

mitsotakis kommotirio mitsotakis kommotiriomitsotakis igoumenitsa mitsotakis igoumenitsa

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Αυλωνίτης «μαζεύει» τα περί συνεργασιών με ΕΛΑΣ, ΣΥΡΙΖΑ και Πλεύση Ελευθερίας: «Μόνο με το ΠΑΣΟΚ πρώτο κόμμα μπορεί να ηττηθεί η ΝΔ»
«Χωρίς πολιτική αυτονομία δεν μπορεί να υπάρξει πραγματική πολιτική αλλαγή», τονίζει ο βουλευτής Κέρκυρας και καλεί τον «δημοκρατικό κόσμο» να συσπειρωθεί γύρω από τον Νίκο Ανδρουλάκη
Αλέξανδρος Αυλωνίτης 5
Φαραντούρης μετά τις καταγγελίες Σδούκου και το «χαριεντιζόσασταν σε υπουργούς»: «Απάντησα πολιτικά και μόνο»
Ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ απορρίπτει την καταγγελία περί σεξιστικής αναφοράς και υποστηρίζει ότι απάντησε σε αντίστοιχη φράση της εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ
Νικόλας Φαραντούρης
25
Γεωργιάδης για την γιατρό της Καρνεάδου: Απατεώνισσα, στους ελέγχους έκρυβε το μηχάνημα για να μην εντοπίζεται
Ο υπουργός Υγείας απέρριψε τις επικρίσεις για τους ελέγχους στο παράνομο ιατρείο του Κολωνακίου - Τι απάντησε για το Σώμα Επιθεωρητών, τα «νανογιλέκα» και το MedWatch
Άδωνις Γεωργιάδης 33
Ο Μάριος Σαλμάς θέτει ζήτημα σύγκρουσης συμφερόντων για τη Singular Logic ενόψει εκλογών: «Να μην μπορεί να αμφισβητηθεί το αδιάβλητο»
Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ ζητά εξηγήσεις από τον υπουργό Εσωτερικών και ρωτά αν εξετάζεται εναλλακτική λύση για την πληροφορική υποστήριξη της διαδικασίας
Μάριος Σαλμάς 9