Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Ειδομένη: Καμία προσπάθεια βιασμού της 7χρονης λέει ο πατέρας της!

Ειδομένη: Καμία προσπάθεια βιασμού της 7χρονης λέει ο πατέρας της!

Η είδηση “κυριαρχεί” εδώ και μέρες. Οι εικόνες του Reuters με έναν άνδρα να λιντσάρεται από άλλους μετανάστες στην Ειδομένη γιατί φέρεται να προσπάθησε να βιάσει ένα 7χρονο κοριτσάκι έκαναν το γύρο του κόσμου. Αλλά η ιστορία, δεν ισχύει.

Το είπε ξεκάθαρα ο πατέρας του παιδιού. Ο άνδρας δεν προσπάθησε να βιάσει την κόρη του. Όλα είναι παραπληροφόρηση, είπε. Και αυτό λίγες ώρες αφού δυο άνδρες, οι οποίοι σύμφωνα με την Daily Mail ήταν εκείνοι που “συνέλαβαν επ’ αυτοφόρω” τον άνδρα δήλωσαν πως είχε πάρει το κορίτσι για το βιάσει πίσω από τις χημικές τουαλέτες!

Όμως ο πατέρας του παιδιού ξεκαθαρίζει πως τίποτα απ’ όλα αυτά δεν είναι αλήθεια. «Δεν έγινε τίποτα» δήλωσε ο Αχμεντ Μουράτ, πατέρας του 7χρονου κοριτσιού.

«Η μικρή πήγε στην τουαλέτα, ένας άνδρας προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα και τότε του επιτέθηκαν δυο φίλοι μας» διευκρίνισε, επαναλαμβάνοντας ότι «όλα είναι ψέματα».

Υπενθυμίζεται ότι οι αστυνομικές αρχές από την πρώτη στιγμή δήλωσαν ότι δεν υπήρξε καταγγελία από τους γονείς του παιδιού για το περιστατικό.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε