Αθλητικά

Παναθηναϊκός: Αυτό είναι το σχέδιο της διοίκησης!

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση, μετά τα όσα συνέβησαν το μεσημέρι της Παρασκευής, μέσα από την οποία ξεκαθάρισε ότι ο σύλλογος παραμένει σταθερός στο σχέδιο του να καταστεί υγιής και βιώσιμος.

Σχετικά με τον Μάρκους Μπεργκ, η “πράσινη” ΠΑΕ τόνισε ότι υπάρχει διάθεση να βρεθεί συμβιβαστική λύση. Αυτό σημαίνει ότι ο Σουηδός επιθετικός θα μπορέσει, όπως όλα δείχνουν, να πάρει μετεγγραφή για την Αλ Αϊν, με το “τριφύλλι” να παίρνει λιγότερα χρήματα απ’ αυτά που προέβλεπε η ρήτρα.

Η ανακοίνωση:

“Ο Παναθηναϊκός παραμένει σταθερός στο σχέδιό του να καταστεί υγιής και βιώσιμος. Η διοίκηση εργάζεται διαρκώς στην κατεύθυνση της δημιουργίας μιας ομάδας νέων σε ηλικία παικτών που θα πλαισιώνονται από κάποιους εμπειρότερους.

Ποτέ ο Παναθηναϊκός δεν σκόπευε να πωλήσει τον Μάρκους Μπεργκ. Όμως, αυτός για λόγους δικούς του επέλεξε άλλο δρόμο. Παρ’ όλα αυτά η ΠΑΕ είναι διατεθειμένη να συνεργαστεί για συμβιβαστική λύση αναγνωρίζοντας τις υπηρεσίες που ο Μάρκους έχει προσφέρει στην ομάδα”.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Παρί – Μπάγερν 5-4: Η αποθέωση του ποδοσφαίρου και όλα τα στοιχειωμένα ρεκόρ που έσπασαν στον ημιτελικό του Champions League
Στο Παρίσι παρακολουθήσαμε την πεμπτουσία του ποδοσφαίρου, με τις δύο καλύτερες ομάδες της Ευρώπης να προσφέρουν τον πιο συγκλονιστικό ημιτελικό στην ιστορία του Champions League
REUTERS