Ελλάδα

Ανέστειλαν προσωρινά τις κινητοποιήσεις τους τα πληρώματα των ρυμουλκών

Tην προσωρινή αναστολή των κινητοποιήσεων της, αποφάσισε αργά το βράδυ η γενική συνέλευση της Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωμάτων Ρυμουλκών και Ναυαγοσωστικών (ΠΕΠΡΝ). Έτσι, δεν πρόκειται να υπάρξει κανένα πρόβλημα στις προσεγγίσεις κρουαζιεροπλοίων και πλοίων μεταφοράς κοντέινερ στο λιμάνι του Πειραιά.

Σημειώνεται ότι η Ένωση Πληρωμάτων Ρυμουλκών είχε ανακοινώσει από χθες τετράωρες στάσεις εργασίας, για αύριο Τετάρτη 21/06/17 και Παρασκευή 23/06/17 στο λιμάνι του Πειραιά, με αφορμή τις νέες απαιτούμενες προδιαγραφές για τη χρήση ρυμουλκών από τα ΕΛΠΕ, στις λιμενικές εγκαταστάσεις Ασπροπύργου, Ελευσίνας και Μεγάρων. Στην γενική της συνέλευση, η ΠΕΠΡΝ αποφάσισε την αναστολή των κινητοποιήσεων, σε μια ύστατη προσπάθεια εξεύρεσης λύσης στο πρόβλημα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο αγροτοσυνδικαλιστής Γιώργος Μπότας για τη δέσμευση των λογαριασμών του: «Έχω υποβάλλει κανονικά και νόμιμα δηλώσεις»
«Πήρα τηλέφωνο στην τράπεζα να ρωτήσω τι συμβαίνει με τους λογαριασμούς μου και μου είπαν ότι έχουν δεσμευτεί από το ελληνικό FBI για οικονομικό έγκλημα», δήλωσε χαρακτηριστικά
Ο αγροτοσυνδικαλιστής Γιώργος Μπότας