Ελλάδα

Νέο μυστήριο! Εξαφανίστηκαν από την Ελλάδα Τούρκοι διπλωμάτες

Ένα ζευγάρι Τούρκων διπλωματών που ζει και εργάζεται στην Ελλάδα εξαφανίστηκε μυστηριωδώς. Και κάπως έτσι μυρίζει και πάλι... μπαρούτι στις σχέσεις Ελλάδας και Τουρκίας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Yeni Safak, το ζευγάρι είναι ύποπτο για σχέσεις με τον Φετουλάχ Γκιουλέν και από την περασμένη Τρίτη τα ίχνη τους αγνοούνται.

Οι Muhammet T. και Ceyda T. τους τελευταίους 18 μήνες εργάζονταν στο τουρκικό προξενείο της Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρει η Yeni Safak, πληροφορίες περιήλθαν στα χέρια της εφημερίδας από πηγή που θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία της.

Όπως αναφέρεται τα διαβατήρια και των δύο διπλωματών έχουν ακυρωθεί, είναι θεωρείται πιθανό οι ίδιοι να έχουν εγκαταλείψει την Ελλάδα και ακόμη παραμένει άγνωστο το που έχουν καταφύγει.

Πηγή: eleftherostypos.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βροχερή παραμονή και Χριστούγεννα με μπόρες - Οι περιοχές που θα βραχούν σίγουρα και τριήμερη πρόγνωση
Μάλιστα τα προγνωστικά δείχνουν ακόμη και χιόνια για την Πρωτοχρονιά, με τον Γιάννη Καλλιάνο να τονίζει ωστόσο, ότι έχουμε μπροστά μας πολλές μέρες και τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
Καιρός αύριο: Τοπικές βροχές στην Αττική και καταιγίδες σε Πελοπόννησο, Κρήτη, Κυκλάδες και Δωδεκάνησα
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα κεντρικά και βόρεια αφού θα φτάσει στα βόρεια τους 12 με 14 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 15 με 17 και τοπικά στις Κυκλάδες την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 18 με 19 βαθμούς
καιρός