Αθλητικά

“Κλείδωσε” η συνάντηση Βασιλειάδη με τους “μεγάλους” της Superleague

Οριστικοποιήθηκε το ραντεβού του Υφυπουργού Αθλητισμού με τους εκπροσώπους των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Όπως ενημέρωσε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, η συγκεκριμένη συνάντηση θα γίνει την Μ. Δευτέρα στο γραφείου του κ. Βασιλειάδη, εκεί όπου θα συζητηθούν όλα τα φλέγοντα θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Οι 4 ΠΑΕ θα εκπροσωπηθούν από τους Γιάννη Βρέντζο (Ολυμπιακός), Χρήστο Παναγόπουλο (Παναθηναϊκός), Μηνά Λυσάνδρου (ΑΕΚ) και Μάκη Γκαγκάτση (ΠΑΟΚ).

Στο ραντεβού δεν αποκλείεται να βρεθούν και ο πρόεδρος της Superleague, Γιώργος Στράτος αλλά και ο διευθύνων σύμβουλος της Λίγκας, Βασίλης Γκαγκάτσης.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα