Κόσμος

Συνεχίζουν τις διακοπές οι Ομπάμα! Με μαγιό στην Πολυνησία [pics]

Ήταν να μην πάρουν φόρα Μισέλ και Μπαράκ Ομπάμα και από τότε που ο τέως πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής παρέδωσε τα κλειδιά του Λευκού Οίκου στον Ντόναλντ Τραμπ απολαμβάνουν ξέγνοιαστες στιγμές.

Αυτή τη φορά επέλεξαν για τις διακοπές του τη Γαλλική Πολυνησία, όπου απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό με το μαγιό τους να απολαμβάνουν τα καταγάλανα νερά στο νησί Moorea. Το ζεύγος Ομπάμα απολαμβάνει αυτή τη φορά την ηρεμία και την πολυτέλεια του Tetiaroa μετά την απόδραση στο ιδιωτικό νησί του Richard Branson στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους.

Απόλαυσαν μάλιστα τις ανέσεις του σκάφους του πολυτελούς σκάφους 140 μέτρων που συνηθίζει να χρησιμοποιεί ο Leonardo DiCaprio. Το άλλοτε πρώτο ζευγάρι των ΗΠΑ παρακολουθείται συνεχώς από 7 Αμερικανούς σωματοφύλακες ακόμα και όταν κάνει τις βουτιές του και απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης.

Πηγή: TNTV

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο οικογένεια Τραμπ απλώνει τα «πλοκάμια» της στην Ευρώπη: Θα φτιάξει Trump Tower στο Βουκουρέστι
Αν και στην πρώτη θητεία του Ντόναλντ Τραμπ η Τrump Organization δεν επεδίωκε συμφωνίες με χώρες του εξωτερικού αυτό φαίνεται πως άλλαξε με τη δεύτερη φορά που ο Ρεπουμπλικάνος μπήκε στον Λευκό Οίκο
Trump Tower 1
Συντετριμμένη η σύζυγος του CEO της Lufthansa από το τροχαίο δυστύχημα στη Σαρδηνία: «Λιποθύμησε ενώ έκανε ανάνηψη στο θύμα»
Ο δικηγόρος της 51χρονης υποστήριξε πως η πελάτισσά του σταμάτησε όταν έφτασε στη διάβαση πεζών αλλά δεν αντιλήφθηκε την 24χρονη - «Σεν εγκατέλειψε ποτέ το θύμα, κατέβηκε κιόλας να της δώσει τις πρώτες βοήθειες»
O Carsten Spohr με την Vivian Spohr