Κόσμος

Ιβάνκα Τραμπ: Η κόρη της “τρέλανε” τον Κινέζο πρόεδρο με ένα τραγούδι! [vid]

Μία ευχάριστη έκπληξη είχε προετοιμάσει η κόρη του αμερικανού προέδρου, Ιβάνκα Τραμπ, στον Κινέζο πρόεδρο, ο οποίος επισκέπτεται επισήμως τις ΗΠΑ συνοδευόμενος από την σύζυγό του.

Η συνάντηση έγινε στην “άτυπη” προεδρική κατοικία του Mar-a-Lago, στην Φλόριντα και παρούσα -εκτός από την Πρώτη Κυρία, Μελάνια Τραμπ- ήταν φυσικά και η κόρη του αμερικανού προέδρου, Ιβάνκα.

Και μάλιστα όχι μόνη, αφού είχε μαζί της τόσο την κόρη της, Αραμπέλα, όσο και τον μεγαλύτερο γιο της Τζόζεφ, ούτως ώστε να γνωρίσουν τον πρόεδρο Σι Τζιπίνγκ, ο οποίος επισκέπτεται τις ΗΠΑ μετά της συζύγου του.

Ο μόνος που έλειπε ήταν ο… βενιαμίν της οικογένειας της Ιβάνκα, ο Θίοντορ, ο οποίος μόλις έγινε ενός έτους.

Ποια ήταν η έκπληξη λοιπόν; Μα φυσικά ένα κινέζικο τραγούδι, το οποίο τραγούδησε εγγονή του Ντόναλντ Τραμπ, η οποία μαθαίνει μανδαρινικά, μια από τις πλέον διαδεδομένες κινέζικες διαλέκτους παγκοσμίως.

Η μικρή Αραμπέλα ήταν εμφανώς τρακαρισμένη, ενώ αντιθέτως η μητέρα της πολύ υπερήφανη! Η Ιβάνκα Τραμπ “ανέβασε” βίντεο από το τραγούδι στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με το εξής σχόλιο:

“Πολύ περήφανη για την Αραμπέλα και τον Τζόζεφ για την παράστασή τους προς τιμήν της επίσημης επίσκεψης του προέδρου Σι Ζιπίνγκ και της κυρίας Πενγκ Λιουάνστις ΗΠΑ”.

Δείτε το βίντεο με την γλυκύτατη Αραμπέλα 

 

Very proud of Arabella and Joseph for their performance in honor of President Xi Jinping and Madame Peng Liyuan’s official visit to the United States. 欢迎 (welcome)!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ivanka Trump (@ivankatrump) στις

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο αρχηγός του ακροαριστερού κόμματος, Ζαν Λυκ Μελανσόν θα είναι υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές της Γαλλίας το 2027
«Έχουμε λιγότερο από ένα χρόνο μέχρι τον δεύτερο γύρο των εκλογών. Από την πλευρά μας, όλα είναι έτοιμα – υπάρχει ομάδα, πρόγραμμα και ένας μοναδικός υποψήφιος» λέει ο Μελανσόν
Ζαν Λικ Μελανσόν
Ο Τραμπ ανακοίνωσε την «Επιχείρηση ελευθερία» στα Στενά του Ορμούζ για τα πλοία που έχουν εγκλωβιστεί
Η επιχείρηση των ΗΠΑ για την απελευθέρωση των πλοίων στα Στενά του Ορμούζ θα ξεκινήσει τη Δευτέρα το πρωί - Παράλληλα, ο Τραμπ έκανε λόγο για «πολύ θετικές συζητήσεις» με το Ιράν
Ντόναλντ Τραμπ
Deutsche Welle: Μεγαλύτερος ο φόβος της Γερμανίας για απόσυρση πυραύλων Tomahawk παρά για την αποχώρηση 5.000 Αμερικανών στρατιωτών
Προβληματισμό στο Βερολίνο προκαλούν οι αποφάσεις της κυβέρνησης Τραμπ για μείωση της αμερικανικής στρατιωτικής παρουσίας και την ακύρωση της ανάπτυξης πυραύλων Tomahawk που θεωρούνταν κρίσιμος παράγοντας αποτροπής
Tomahawk