Κόσμος

Μπινελίκια από τον Gabbana σε followers του για την Μελάνια Τραμπ

Ο Ιταλός σχεδιαστής μόδας και συνιδρυτής μαζί με τον Domenico Dolce του οίκου μόδας Dolce&Gabbana, Stefano Gabbana, έχει υπερασπιστεί αρκετές φορές στο Instagram τη Μελάνια Τραμπ, σύζυγο του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ και απαντά με σκληρές εκφράσεις σε όσους έχουν πρόβλημα με αυτό.

Ο σχεδιαστής μόδας δημοσίευσε πριν από δύο μέρες φωτογραφία του πρώτου επίσημου πορτρέτου της Μελάνια Τραμπ στον Λευκό Οίκο. Στη φωτογραφία, η Τραμπ φοράει ένα μαύρο μπλέιζερ Dolce & Gabbana.

«Υπέροχη» έγραψε στην ανάρτηση ο Γκαμπάνα ευχαριστώντας την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ (συντ. FLOTUS – First Lady of The United States) και συμπεριέλαβε τα hashtags «DGWoman», «MelaniaTrump» και «MadeInItaly».

 

#DGWoman BEAUTIFUL #melaniatrump Thank you #madeinitaly Thanks to all those who appreciate our work

A post shared by stefanogabbana (@stefanogabbana) on

Η ανάρτηση επικρίθηκε έντονα. Ένας χρήστης έκανε dislike στη φωτογραφία και έγραψε: «Η κοινότητα LGBT (κοινότητα λεσβιών, ομοφυλόφιλων, αμφιφυλόφιλων και τρανσέξουαλ) αγωνίζεται τόσο σκληρά εναντίον αυτών των ανθρώπων για τα δικαιώματά της. Πώς μπορείς. Μην ακολουθείς, κάνε μποϊκοτάζ».

Ο Γκαμπάνα, ο οποίος έχει δηλώσει ανοιχτά ότι είναι ομοφυλόφιλος και έχει δεχθεί κριτική από την κοινότητα LGBT για τη στήριξή του στους Τραμπ στο παρελθόν, «ανταπέδωσε τα πυρά» στα ιταλικά γράφοντας «vai a cagare» το οποίο μεταφράζεται ως «πήγαινε στο διάβολο». Εκπρόσωπος Τύπου του Dolce & Gabbana είπε ότι ο οίκος μόδας δεν έχει κανένα σχόλιο. Ο Γκαμπάνα έγραψε και σε άλλους ακολούθους του «να πάνε στο διάβολο». Όταν ένας χρήστης του Instagram έγραψε ότι με τη φωτογραφία που ανάρτησε ο Γκαμπάνα έχασε και έναν ακόλουθο και έναν θαυμαστή, ο σχεδιαστής μόδας απάντησε απλά «δεν με νοιάζει. πραγματικά!!!».

Ο Στέφανο Γκαμπάνα, ο οποίος παραδέχθηκε στα σχόλιά του ότι ο ίδιος διαχειρίζεται το λογαριασμό του στο Instagram, υπερασπίστηκε την ενδυματολογική επιλογή της Μελάνια, γράφοντας στα ιταλικά ότι η φωτογραφία δεν έχει καμία σχέση με πολιτική γραμμή ή πολιτική.

Παρά την κριτική, οι περισσότεροι χρήστες στο Instagram που γράφουν στον λογαριασμό του Γκαμπάνα επικροτούν την ανάρτησή του με τη φωτογραφία της Μελάνια Τραμπ. «Είναι αστείο, άνθρωποι που σχολιάζουν την πολιτική δεν έχουν ιδέα τι λένε. Φοράει τα ρούχα σου όμορφα!!!» αναφέρεται σε ένα σχόλιο. Σε άλλο σχόλιο σημειώνεται: «Μου αρέσει η ανάρτηση! Τόσοι πολλοί άνθρωποι τη μισούν εξαιτίας του συζύγου της και εσύ επέδειξες σεβασμό, όπως αξίζει σε μία γυναίκα. Συγχαρητήρια!!! Έχω εμμονή με τον @dolcegabbana και τώρα ακόμη περισσότερο!!! Τόση πολύ αγάπη!!!».

Τον Ιανουάριο ο Γκαμπάνα είχε δεχθεί και πάλι σχόλια για μια άλλη φωτογραφία της Μελάνια Τραμπ, την οποία κάποιοι εξέλαβαν ως ομοφοβική. Πολλοί ακόλουθοι επέκριναν τον σχεδιαστή για τη φαινομενική στήριξη σε έναν πρόεδρο που προωθεί πλατφόρμα κατά της κοινότητας LGBT. Όταν κάποιος ακόλουθος έγραψε, «λυπηρό όταν ένας ομοφυλόφιλος σχεδιαστής δεν ενδιαφέρεται για άλλες ομάδες που καταπιέζονται» ο Γκαμπάνα απάντησε: «Μην με αποκαλείς γκέι παρακαλώ!! Είμαι ένας άντρας!!! Το ποιον αγαπώ είναι η προσωπική μου ζωή».

Παρότι προκλήθηκε αντιπαράθεση για τις φωτογραφίες και τα σχόλια του Γκαμπάνα, ο σχεδιαστής συνέχισε να κάνει αναρτήσεις με φωτογραφίες των Τραμπ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Καμία τιμωρία, καμία έρευνα, συνεχίστε πατριώτες» για την πτήση των Apache έξω από το σπίτι του Kid Rock, λέει ο Πιτ Χέγκσεθ
Ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ ανακοίνωσε μέσω «Χ» την άρση της διαθεσιμότητας για τους πιλότους του αμερικανικού στρατού που προσέγγισαν με δύο ελικόπτερα την έπαυλη του τραγουδιστή
Ο Kid Rock χαιρετάει σταρτιωτικά τα Apache που πετούν κοντά στην έπαυλή του
Κύμα ιρανικών επιθέσεων στο Ισραήλ με βόμβες διασποράς – Με βαλλιστικούς πυραύλους επιτίθονται οι Χούθι – Εκρήξεις στον Λίβανο
Ο Τραμπ δηλώνει ότι ο πόλεμος των ΗΠΑ και του Ισραήλ κατά του Ιράν μπορεί να τελειώσει «σε δύο ή τρεις εβδομάδες», ενώ για πρώτη φορά ο Πεζεσκιάν, τόνισε ότι η Τεχεράνη θέλει τον τερματισμό της σύγκρουσης
REUTERS
«Οι ΗΠΑ θα τερματίσουν τον πόλεμο σε 2 με 3 εβδομάδες» είπε ο Τραμπ - Οι 18 αμερικανικές εταιρείες που απειλεί το Ιράν
Μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο Αμερικανός Πρόεδρος υποστήριξε επίσης, ότι «δεν χρειάζεται συμφωνία του Ιράν για να λήξει ο πόλεμος» και πως η Ουάσινγκτον έχει ήδη επιτύχει αλλαγή του καθεστώτος στην Τεχεράνη
Καπνός μετά από ισραηλινή αεροπορική επιδρομή στη Βηρυτό
Διακινητής «αρχιτέκτονας» δημιούργησε μεγάλο «ναρκο-τούνελ» για τη μεταφορά χασίς από το Μαρόκο στην Ισπανία - Δείτε εικόνες
Εικόνες από το ισπανικό υπουργείο Εσωτερικών δείχνουν μια «πολύπλοκη υπόγεια υποδομή», μέσω της οποίας μπορούσαν να διακινούνται λαθραία έως και δύο τόνοι χασίς κάθε εβδομάδα από το Μαρόκο στην ανεξάρτητη πόλη Θέουτα
Ισπανία
Σάλος με τον σύζυγο της Κρίστι Νοέμ: Δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες του με γυναικεία ρούχα και ψεύτικο στήθος
Οι φωτογραφίες δείχνουν τον σύζυγο της πρώην υπουργού Εσωτερικής Ασφάλειας, Κρίστι Νοέμ, ντυμένο με ροζ σορτς και εφαρμοστό crop top στο χρώμα του δέρματος, και τεράστια ψεύτικα στήθη
Ο σύζυγος της Κρίστι Νοέλ