Πολιτική

“Βολές” Παππά κατά Στουρνάρα και Σημίτη

Πυρά κατά του Γιάννη Στουρνάρα και του Κώστα Σημίτη, για τις αιχμές που άφησαν εναντίον της κυβέρνησης, εξαπολύει με συνέντευξή του στην «Εφ.Συν.» ο Νίκος Παππάς.

Για τον διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος σημειώνει ότι η χώρα βυθίστηκε στην ύφεση επί δικής του θητείας στο υπουργείο Οικονομικών, ενώ για τον πρώην πρωθυπουργό επισημαίνει ότι παρέλαβε το χρέος στα 100 δισ. και το παρέδωσε στα 180.

Όπως είπε στη συνέντευξή του “στον τοίχο, εκτός στόχων, και στην ύφεση έριξε τη χώρα η κυβέρνηση στην οποία υπουργός Οικονομικών ήταν ο κ. Στουρνάρας. Φαίνεται ότι αυτό δεν το ξεχνάει και θέλει να μας το θυμίζει και εμάς. Καλά θα κάνει λοιπόν, αν δεν θέλει να κάνει αυτοκριτική, να τοποθετηθεί για το εάν συμφωνεί με τις εκτιμήσεις των ευρωπαϊκών θεσμών ή του ΔΝΤ για την ελληνική οικονομία.

Δεν θα ήθελα να πιστέψω εκτιμήσεις που λένε ότι διατηρεί και καλλιεργεί πολιτικές φιλοδοξίες οι οποίες είναι ασύμβατες με την ομαλή πορεία της οικονομίας και συμβατές μόνο με μία πορεία προς τον τοίχο.”

Αναφερόμενος στο θέμα των πρόωρων εκλογών που εκτός της Νέας Δημοκρατίας ζήτησαν ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης και ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, τόνισε: “Ο κ. Σημίτης παρέλαβε το χρέος στα 100 δισ. και το παρέδωσε στα 180. Θα περίμενε κανείς μια λέξη αυτοκριτικής. Διερωτάται κανείς, αν οι πρώην πρωθυπουργοί τα κάνανε όλα καλά, πώς έγινε και έφτασε η χώρα στο χείλος της χρεοκοπίας. Φαίνεται ότι χειρότερη για τους κ. Σημίτη και Βενιζέλο είναι η κυβέρνηση στην οποία δεν μετέχουν.

Γι’ αυτό και δεν βγαίνει από το μυαλό τους η ιδέα ότι θα εγκαταλείψουμε. Αλίμονο αν αφήσουμε την Ελλάδα σε αυτούς που τη χρεοκόπησαν. Ο ελληνικός λαός ακούει ανθρώπους όπως ο κ. Σημίτης να μιλούν ως εκπρόσωποι της Ν.Δ. και βγάζει πολύ χρήσιμα συμπεράσματα.”

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Μπρα ντε φερ» αγροτών και κυβέρνησης στην Αθήνα μετά το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: «Αγώνας δρόμου» για να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα πληρωμών
«Οι πραγματικοί δικαιούχοι θα λάβουν τις επιδοτήσεις τους. Η καθυστέρηση των πληρωμών οφείλεται αποκλειστικά στην υποχρέωση να γίνουν οι ενδεδειγμένοι έλεγχοι, όπως ζητά με δύο επιστολές της η Ευρωπαϊκή Ένωση»
EUROKINISSI
Δημοσκόπηση Interview: Οι 4 χαμένες περιφέρειες της ΝΔ, 6 στους 10 δεν προτιμούν τα ΕΛΤΑ – Πώς βλέπουν την επιστροφή Τσίπρα
Σύμφωνα μάλιστα με τα ευρήματα της δημοσκόπης το «πρασίνισμα» του χάρτη στις συγκεκριμένες περιφέρειες προκύπτει κυρίως λόγω της μείωσης της δύναμης της ΝΔ και όχι λόγω της αύξησης των ποσοστών του ΠΑΣΟΚ
Κάλπη 279
Σόου της Ζωής Κωνσταντοπούλου με τη βοήθεια της ΑΙ: Έγινε πυροσβέστης, αγρότισσα και αρχαία Ελληνίδα
Την ώρα που η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας παρουσίασε τους άξονες του προγράμματος σε διάφορους τομείς ακριβώς πίσω της μέσα από ένα τεράστιο video wall εμφανίζονταν η ίδια ντυμένη ανάλογα με τον τομέα που αναφερόνταν
Παρουσίαση προγράμματος της Πλεύσης Ελευθερίας
52
Κόντρα ΠΑΣΟΚ – Ιωακείμ Γρυσπολάκη για τα Βορίζια και την οπλοκατοχή στην Κρήτη: «Όταν το θράσος και η εχθροπάθεια δεν έχουν όρια»
«Ο διορισμένος από την Υπουργό Πολιτισμού Διευθυντής του Αρχαιολογικού Μουσείου Ηρακλείου, Ιωακείμ Γρυσπολάκης, έκανε μία αποκρουστική ανάρτηση», σημειώνει η Χαριλάου Τρικούπη
Περιστατικό με πυροβολισμούς και αποτέλεσμα νεκρούς και τραυματίες σημειώθηκε στα Βορίζια Ηρακλείου
Ο Γιώργος Γεραπετρίτης έριξε «καρφί» για τον Αντώνη Σαμαρά: Εχθροπραξία και μισαλλοδοξία στα εθνικά θέματα είναι καταστροφική
Η αναφορά του υπουργού Εξωτερικών στη Βουλή εκλήφθηκε από πολλούς, ως μια απάντηση με νόημα για όσα του καταλόγισε στην τηλεοπτική του συνέντευξη ο πρώην πρωθυπουργός
Ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης στη Βουλή 8
Νίκος Ανδρουλάκης: Δεν δέχομαι μια τραγωδία να γίνεται reality show και πεδίο στείρας κομματικής αντιπαράθεσης
«Δεν δέχομαι μια τραγωδία να γίνεται reality show, μία τραγωδία να γίνεται πεδίο στείρας κομματικής αντιπαράθεσης για να βγάλει την ουρά της έξω η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη»
Ο Νίκος Ανδρουλακης
11