Κόσμος

Spider-Man: Homecoming: Ο κακός της ταινίας είναι έκπληξη! [vid]

Καινούργιες λεπτομέρειες για τον Vulture (το Όρνεο), τον «κακό» στην ταινία «Spider-Man: Homecoming», αποκαλύπτει το τελευταίο τρέιλερ.

Ο Vulture, τον οποίο υποδύεται στην ταινία ο Μάικλ Κίτον, είναι ένας απλός άνθρωπος, απογοητευμένος από αυτά που κάνει το πλουσιότερο 1% του πλανήτη. «Οι πλούσιοι και οι ισχυροί… δεν νοιάζονται για μας» δηλώνει ο Vulture στο καινούργιο τρέιλερ. «Ο κόσμος αλλάζει, καιρός ν’ αλλάξουμε κι εμείς» καταλήγει. Επιπλέον, ο «κακός» είναι ένας αφοσιωμένος οικογενειάρχης. «Θα κάνω τα πάντα για να προστατέψω την οικογένειά μου» γρυλίζει, σε μια βίαιη αντιπαράθεσή του με τον Σπάιντερμαν.

«Όλη η προσέγγισή μου σ’ αυτήν την ταινία είναι ότι έχουμε δει το “ρετιρέ” του σύμπαντος της Marvel» δήλωσε, στην «USA Today», ο σκηνοθέτης Τζον Ουάτς. «Έχουμε δει τι είναι να είσαι δισεκατομμυριούχος επενδυτής, να είσαι θεός της σκανδιναβικής μυθολογίας. Έχουμε δει τον πάνω πάνω όροφο αυτού του κόσμου. Αλλά δεν έχουμε δει ποτέ τι είναι να είσαι ένας απλός, καθημερινός άνθρωπος.

Το «Spider-Man: Homecoming» βγαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες, στις ΗΠΑ, στις 7 Ιουλίου. Στο ρόλο του Iron Man, ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ και σε αυτόν του Vulture, ο Μάικλ Κίτον. Συμπρωταγωνιστούν οι Marisa Tomei, Zendaya και Ντόναλντ Γκλόβερ, με τον Βρετανό ηθοποιό Τομ Χόλαντ να υποδύεται τον Σπάιντερμαν.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η τρομακτική στιγμή που καρχαρίες επιτίθονται σε δύτες στην Αυστραλία - Προσπάθησαν να τους «κλέψουν την ψαριά»
Παρά την φρενίτιδα, κανένας από τους καρχαρίες δεν δάγκωσε τους δύτες αφού η επίθεση φέρεται να έγινε γιατί τα αρπακτικά νόμιζαν ότι η φωτεινή κάμερα ήταν ψαριά μετά από ψάρεμα και θέλησαν να την κλέψουν
Καρχαρίες κάνουν επίθεση σε δύτες στην Αυστραλία
Το Ισραήλ καταδικάζει το «πάγωμα» των διαπραγματεύσεων από τη Βρετανία κάνοντας λόγω για «εξωτερικές πιέσεις»
«Εξωτερικές πιέσεις δεν θα εκτρέψουν το Ισραήλ από την πορεία του να υπερασπίζεται την ύπαρξη και την ασφάλειά του έναντι εχθρών που επιδιώκουν να το καταστρέψουν», ανακοίνωσε το ισραηλινό ΥΠΕΞ
Παλαιστίνιοι εκτοπισμένοι από την ισραηλινή στρατιωτική επίθεση, καταφεύγουν σε σκηνές, στην πόλη της Γάζας 1