Κόσμος

Τουρκάλα σούπερ σταρ στα κατεχόμενα γιατί θέλει να πάρει την “υπηκοότητα”

Την Τουρκάλα τραγουδίστρια βοηθά για να πάρει την “υπηκοότητα” του ψευδοκράτους, ο γνωστός στα κατεχόμενα επιχειρηματίας Μπουλούτ Ακατζιάν.

Η 71χρονη σούπερ σταρ, όπως θεωρείται στη χώρα της, βρέθηκε σήμερα στα κατεχόμενα και σύμφωνα με την τ/κ ιστοσελίδα της Κίπρις Ποστασί συγκαταλέγεται στις προσωπικότητες της Τουρκίας που θέλουν να πάρουν την “υπηκοότητα” του ψευδοκράτους… Διαβάστε περισσότερα στο newsit.com.cy.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Βολοντίμιρ Ζελένσκι: «Συμφωνήσαμε με την Ελλάδα για εισαγωγές φυσικού αερίου» – Στις 13:45 η συνάντηση με Μητσοτάκη
Η δήλωση Ζελένσκι έγινε πριν από την σημερινή άφιξή του στην Ελλάδα, πρώτο σταθμό των επισκέψεών σε χώρες της Ευρώπης - Εκτός από τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα συναντηθεί με τον Κώστα Τασούλα και τον Νικήτα Κακλαμάνη
Βολοντίμιρ Ζελένσκι 60