Κόσμος

Το πιο “ναρκισσιστικό” πουλί! Κοιτιέται όλη μέρα στη βιτρίνα! [pics]

Η εικόνα ενός πουλιού καρφωμένου μπροστά από μια βιτρίνα είχε αρχίσει να ανησυχεί όσους το παρατηρούσαν.

Έτσι η Caitlin Raynor αποφάσισε να γράψει ένα μήνυμα για να τους καθησυχάσει. “Είμαι ένα curlew. Είμαι καλά. Απλά μου αρέσει να κοιτάζω τον εαυτό μου στη βιτρίνα”.

Μετά από αυτό το μήνυμα το “ναρκισιστικό” πουλί άρχισε να κάνει θραύση στα social media. Έτσι δεν άργησε μια φωτογραφία από το σημείο στο Queensland University να ανέβει στο ίντερνετ και να γίνει viral.

“Φαίνεται πως δεν είναι μόνο οι άνθρωποι που τους αρέσει να κοιτιούνται στον καθρέφτη”, έγραψε χρήστης στο Twitter, με τους φοιτητές του πανεπιστημίου να έχουν δημιουργήσει και ειδική σελίδα στο facebook.

O Mark Zita που ξεκίνησε τη σελίδα είπε ότι το πουλί είχε προσελκύσει την προσοχή των φοιτητών στην πανεπιστημιούπολη, καθώς στεκόταν και κοιταζόταν για 8 ώρες!

“Δεν είναι περίεργη συμπεριφορά για ένα curlew. Είναι κυρίως νυκτόβιο και δεν έχει συνηθίσει να βλέπει τον αντικατοπτρισμό του”, δήλωσε η ειδικός Caitlin Raynor. “Δεν είναι επιθετικά. Είναι απλά γοητευμένα με την αντανάκλασή τους”.

Πηγή: BBC

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η ένοπλη οργάνωση NRF της Υεμένης «μπλόκαρε» μεγάλο φορτίο με όπλα από το Ιράν που προοριζόταν για τους Χούθι
Η Κεντρική Διοίκηση των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή, CENTCOM έκανε επίσημη ανακοίνωση τονίζοντας ότι κατασχέθηκαν πάνω από 750 τόνοι πυρομαχικών, καθώς και όπλα και ισχυροί πύραυλοι
Μέλη των δυνάμεων ασφαλείας των Χούθι
Σε φυλάκιση 23 ετών καταδικάστηκε 22χρονος Ρώσος στρατιωτικός για εσχάτη προδοσία - Έδινε πληροφορίες και ονόματα σε Ουκρανούς
Ο 22χρονος Αντόν Χοζάγεφ συνεργάστηκε με τη λεγεώνα «Ελευθερία της Ρωσίας» και το κίνημα «Atesh» της Κριμαίας και δεν θεωρεί τον εαυτό του ένοχο
Ρωσικός στρατός
Το αβέβαιο μέλλον του Μπαϊρού μετά την «τολμηρή» πρόταση για κατάργηση 2 αργιών στη Γαλλία
Ο Μπαϊρού υποστήριξε ότι η Δευτέρα του Πάσχα και η Ημέρα της Νίκης να γίνουν κανονικές εργάσιμες ημέρες - Παρόμοια κίνηση στο παρελθόν οδήγησε τον Γάλλο πρώην πρωθυπουργό Ραφαρέν σε παραίτηση
Ο Γάλλος πρωθυπουργός Φρανσουά Μπαϊρού 1