Κόσμος

Πανικός στην Ισπανία με ποταμό που έγινε πράσινος! [pics, vid]

Αναστατωμένοι είναι οι κάτοικοι των περιοχών, κοντά στο ποταμό Βαλίρα, που ξαφνικά απέκτησε ένα έντονο πράσινο χρώμα, με αποτέλεσμα να φοβούνται πως δηλητηριάστηκαν.

Ωστόσο, τα πράγματα ήταν μάλλον διαφορετικά. Στο πλαίσιο μιας έρευνας για να διαπιστωθεί αν ένα εργοστάσιο εμφιάλωσης νερού μόλυνε το ποτάμι, οι αρχές έριξαν στα νερά του ποταμού μια ειδική χρωστική, εντελώς αβλαβή για τους ανθρώπους και βιοδιασπώμενη, ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος για τη δημόσια υγεία και το περιβάλλον, που ελέγχει αν υπάρχουν μολυσματικοί παράγοντες.

Βέβαια, οι κάτοικοι δικαιολογημένα ανησύχησαν καθώς πέρσι, το εργοστάσιο είχε θεωρηθεί ως υπεύθυνο για επιδημία γαστρεντερίτιδας στην περιοχή. 

 

Πηγή: Express

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Φονικός σεισμός 6 Ρίχτερ στο Αφγανιστάν: Απελευθερώθηκε δύναμη ίδια με αυτή που σχημάτισε τα Ιμαλάια – Γιατί είναι μία από τις επικίνδυνες περιοχές του πλανήτη
Βρετανός σεισμολόγος μιλάει για σύγκρουση των τεκτονικών πλακών Ινδίας - Ευρασίας που απελευθερώνει το 15% της παγκόσμιας σεισμικής ενέργειας - Πιο καταστροφικοί οι «ρηχοί» σεισμοί
σεισμός Αφγανιστάν
1