Πολιτική

Μαλλιά κουβάρια οι Νεολαίες ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ – Βαριές κατηγορίες για… μπραβιλίκια

Ιδιαίτερα σκληρή απάντηση επεφύλαξε η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ στις κατηγορίες που διατύπωσε εναντίον της η Νεολαία ΠΑΣΟΚ, με αφορμή ερωτηματολόγιο της Νεολαίας του κυβερνώντος κόμματος που διανεμήθηκε στο πλαίσιο του 1ου συνεδρίου της.

Στην ανακοίνωσή της, η Νεολαία ΠΑΣΟΚ ανέφερε πως «ο “ακτιβισμός της κλοπής” είναι το όνειρο του ΣΥΡΙΖΑ για την Ελλάδα» και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και η Νεολαία του «ευτελίζουν κάθε έννοια: της αριστεράς, του ακτιβισμού, της αλληλεγγύης, της δικαιοσύνης, της αξιοκρατίας, της δημιουργίας και της παραγωγικότητας».

«Μόνο θυμηδία προκαλεί η ανακοίνωση της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ που αφορά το ερωτηματολόγιο της οργάνωσής μας στο πλαίσιο του 1ου Συνεδρίου της, το οποίο δεν απευθύνεται στους συνέδρους και στα μέλη της Νεολαίας, αλλά ευρύτερα […] Ο χαρακτηρισμός “ακτιβισμός της κλοπής” προφανώς και επιστρέφεται πίσω σε αυτούς που ακόμη και σήμερα βάζουν πλάτη στο κόμμα που κατέκλεψε τον ελληνικό λαό», υπογραμμίζει η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας πως «όταν τελειώνουν τα επιχειρήματα και ο ορθός λόγος κάποιοι εσκεμμένα πετούν λάσπη στον ανεμιστήρα…Σύνηθες φαινόμενο».

Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ τονίζει πως «το ερωτηματολόγιο δεν αποτυπώνει τις θέσεις της οργάνωσης, αλλά αποτελεί μια κοινωνιολογική έρευνα σε σχέση με τις τάσεις στο εσωτερικό της νεολαίας ως διακριτής κοινωνικής κατηγορίας» και σχολιάζει: «Αυτοί που μας εγκαλούν, ισχυρίζονται με την ίδια λογική ότι η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία για τα Βασικά δικαιώματα (FRA) θεωρεί ότι η βία κατά των γυναικών κάποιες φορές είναι δικαιολογημένη. Διότι αυτή είναι μια ερώτηση που περιλαμβάνεται σε ερωτηματολόγιο υπό την αιγίδα της εν λόγω υπηρεσίας».

«Είναι σαφές», υπογραμμίζει, «ότι οι θέσεις της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ αποτυπώνονται στα κείμενα του απερχόμενου Κεντρικού Συμβουλίου για όλα τα ζητήματα που αφορούν τα προβλήματα και τις ανάγκες της νεολαίας. Προφανώς και δεν περιμένουμε να συμφωνήσει η Νεολαία ΠΑΣΟΚ, της οποίας οι ακτιβισμοί εξαντλούνται σε μπραβιλίκια και σε προστασίες μαγαζιών».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Νίκος Χαρδαλιάς υπέγραψε πρωτόκολλο συνεργασίας ανάμεσα στην Περιφέρεια Αττικής και τη Ζιανγκσού της Κίνας
«Η ενδυνάμωση των αυτοδιοικητικών δεσμών της Μητροπολιτικής Αττικής με τις μεγάλες περιφέρειες της Κίνας, αποτελεί προσωπικό στοίχημα», τόνισε ο Νίκος Χαρδαλιάς
Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς με τον Γενικό Γραμματέα της κινεζικής Περιφέρειας Ζιανγκσού, Xin Changxing
Μητσοτάκης στον CEO της UniCredit: Καλωσορίζουμε την επένδυση στην Alpha Bank – Θα συμβάλλει περισσότερο στην ανάπτυξη της οικονομίας
«Με χαροποιεί ιδιαίτερα η απόφασή σας να αυξήσετε σημαντικά το μερίδιό σας στην Alpha Bank, πάντα πίστευα ότι η Ευρώπη χρειάζεται ισχυρότερες και πιο ανταγωνιστικές τράπεζες», επισήμανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Συνάντηση του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ομίλου UniCredit, Andrea Orcel και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Alpha Bank, Βασίλη Ψάλτη
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε με τον Αλ Σίσι για τον πόλεμο Ισραήλ - Ιράν και τη Μονή Σινά: «Να μην υπάρξει περαιτέρω κλιμάκωση»
Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε την ανάγκη να μην υπάρξει περαιτέρω κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή και να ξεκινήσουν άμεσα οι συζητήσεις μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων μερών
Κυριάκος Μητσοτάκης Αλ Σίσι 4