Κόσμος

Όσκαρ… γκάφας! Πέθαναν γυναίκα που ζει! [vid]

Όσκαρ... γκάφας παίρνει η φετινή διοργάνωση, καθώς ακόμη ένα λάθος είδε το φως της δημοσιότητας και αυτή τη φορά ήταν μακάβριο. Η Τζαν Τσάπμαν, Αυστραλή παραγωγός, ανακάλυψε με τρόμο ότι... πέθανε! Δείτε παρακάτω το απίστευτο ευτράπελο της βραδιάς!

 Όλα ξεκίνησαν όταν παρουσιάστηκαν οι φωτογραφίες – φόρος τιμής για όσους χάθηκαν, στην μεγάλη οθόνη του Ντόλμπι Θίατερ στο Λος Άντζελες. Τότε η Τζαν Τσάπμαν, είδε την εικόνα της μεν, άλλο όνομα δεν! Στην φωτογραφία της είχαν βάλει πάνω στο όνομα της φίλης της και συμπατριώτισσάς της, Τζάνετ Πάτερσον, που απεβίωσε τον Οκτώβριο του 2016.

«Εξεπλάγην που χρησιμοποίησαν την φωτογραφία μου αντί της καλής μου φίλης και παλιάς μου συνεργάτιδας Τζάνετ Πάτερσον» είπε η Τσάπμαν. «Είμαι ζωντανή και καλά στην υγεία μου. Συνεχίζω να εργάζομαι ως παραγωγός. Η Τζάνετ ήταν πολύ όμορφη και είχε προταθεί τέσσερις φορές για βραβείο Όσκαρ, είναι πραγματικά απογοητευτικό που ένα τέτοιο σφάλμα δεν ανακαλύφθηκε νωρίτερα» τόνισε.

Η ενδυματολόγος Τζάνετ Πάτερσον απεβίωσε σε ηλικία 60 ετών στην Αυστραλία, την 21η Οκτωβρίου του 2016, σύμφωνα με τον ιστότοπο IMDB.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μάργκοτ Φρίντλεντερ: Πέθανε η γηραιότερη επιζήσασα του ολοκαυτώματος σε ηλικία 103 ετών
Μετά την επιστροφή της στη Γερμανία, η Friedländer έδωσε πολυάριθμες ομιλίες και επισκέφθηκε πολλά γερμανικά σχολεία για να συνομιλήσει με παιδιά και νέους - υπήρξε εξέχουσα φωνή στη σύγχρονη Γερμανία
Η Margot Friedländer
Μακρόν και Μερτς απειλούν με νέες σκληρές κυρώσεις τη Ρωσία αν δεν δεχθεί την εκεχειρία
Οι δυο ηγέτες μαζί με τον Τουσκ και τον Στάρμερ βρίσκονται στην Ουκρανία για να εκφράσουν τη στήριξή τους προς την Ουκρανία και να ζητήσουν από τη Ρωσία να δεχθεί «πλήρη και άνευ όρων» εκεχειρία 30 ημερών
Μακρόν και Ζελένσκι στο Κίεβο 1