Κόσμος

Όσκαρ… γκάφας! Πέθαναν γυναίκα που ζει! [vid]

Όσκαρ... γκάφας παίρνει η φετινή διοργάνωση, καθώς ακόμη ένα λάθος είδε το φως της δημοσιότητας και αυτή τη φορά ήταν μακάβριο. Η Τζαν Τσάπμαν, Αυστραλή παραγωγός, ανακάλυψε με τρόμο ότι... πέθανε! Δείτε παρακάτω το απίστευτο ευτράπελο της βραδιάς!

 Όλα ξεκίνησαν όταν παρουσιάστηκαν οι φωτογραφίες – φόρος τιμής για όσους χάθηκαν, στην μεγάλη οθόνη του Ντόλμπι Θίατερ στο Λος Άντζελες. Τότε η Τζαν Τσάπμαν, είδε την εικόνα της μεν, άλλο όνομα δεν! Στην φωτογραφία της είχαν βάλει πάνω στο όνομα της φίλης της και συμπατριώτισσάς της, Τζάνετ Πάτερσον, που απεβίωσε τον Οκτώβριο του 2016.

«Εξεπλάγην που χρησιμοποίησαν την φωτογραφία μου αντί της καλής μου φίλης και παλιάς μου συνεργάτιδας Τζάνετ Πάτερσον» είπε η Τσάπμαν. «Είμαι ζωντανή και καλά στην υγεία μου. Συνεχίζω να εργάζομαι ως παραγωγός. Η Τζάνετ ήταν πολύ όμορφη και είχε προταθεί τέσσερις φορές για βραβείο Όσκαρ, είναι πραγματικά απογοητευτικό που ένα τέτοιο σφάλμα δεν ανακαλύφθηκε νωρίτερα» τόνισε.

Η ενδυματολόγος Τζάνετ Πάτερσον απεβίωσε σε ηλικία 60 ετών στην Αυστραλία, την 21η Οκτωβρίου του 2016, σύμφωνα με τον ιστότοπο IMDB.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σκληρή γραμμή Τραμπ για Ιράν: Τέλος στο πυρηνικό πρόγραμμα ή στρατιωτική επέμβαση – Τα σενάρια που εξετάζει
Ο Τραμπ φέρεται να διατηρεί ανοιχτό το ενδεχόμενο περαιτέρω στρατιωτικής κλιμάκωσης εντός του έτους, ακόμη και με στόχο την ανατροπή του ανώτατου ηγέτη, Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ
Ντόναλντ Τραμπ
Νετανιάχου: «Εξάγωνο συμμαχιών με Ελλάδα και Κύπρο ενάντια στους ριζοσπάστες εχθρούς της Μέσης Ανατολής»
«Τόσο ο ριζοσπαστικός σιιτικός άξονας, τον οποίο έχουμε χτυπήσει πολύ σκληρά, όσο και ο αναδυόμενος, ο ριζοσπαστικός σουνιτικός» είναι κατά τον Νετανιάχου οι αντίπαλοι του Ισραήλ
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Ισραηλινός ομόλογός του, Μπέντζαμιν Νετανιάχου 11
Μεξικό: Ο στρατός σκότωσε τον πανίσχυρο βαρόνο ναρκωτικών, Νεμέσιο Οσεγκέρα – Ταραχές στο Χαλίσκο και το Μιτσοακάν
Ήταν αρχηγός σε ένα από τα βιαιότερα καρτέλ στο Μεξικό σύμφωνα με το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ - Πρόσφατα η Ουάσινγκτον το χαρακτήρισε «τρομοκρατική οργάνωση»
REUTERS 5
Ταυτοποιήθηκε ο ύποπτος που πυροβολήθηκε επειδή μπήκε ένοπλος στο Μαρ α Λάγκο του Τραμπ - Είχε δηλωθεί αγνοούμενος
Ο 21χρονος Όστιν Τάκερ Μάρτιν μπήκε με το αυτοκίνητό του στο θέρετρο - Πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας τον πυροβόλησαν αφού τον διέταξαν να αφήσει κάτω το όπλο και το μπιτόνι βενζίνης που κρατούσε
Αυτοκίνητα περνούν μπροστά από το θέρετρο Mar-a-Lago του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, μετά την εκτέλεση ενός άνδρα οπλισμένου με καραμπίνα από την Μυστική Υπηρεσία των ΗΠΑ και την τοπική αστυνομία, ο οποίος παραβίασε την περίμετρο ασφαλείας του θέρετρου στο Παλμ Μπιτς
5