Κόσμος

Oscar: Απίστευτο τρολάρισμα για την επική γκάφα!

Ήταν η πρώτη φορά που έγινε ένα τόσο επικό λάθος στα βραβεία Όσκαρ κατά την απονομή του βραβείου καλύτερης ταινίας, με τους χρήστες των social media να μη χάνουν ευκαιρία για επικό τρολάρισμα.

Στιγμές αφότου ο Γουόρεν Μπίτι ανακοίνωσε πως το βραβείο καλύτερης ταινίας πηγαίνει στο La La Land και οι συντελεστές της ταινίας βρίσκονται στη σκηνή και βγάζουν τους ευχαριστήριους λόγους τους, διαπιστώθηκε το λάθος και ανακοινώθηκε πως το χρυσό αγαλματίδιο πηγαίνει τελικά στην ταινία Moonlight.

Φυσικά τα social media πήραν αμέσως φωτιά, με τους ανθρώπους που διαχειρίζονται τον λογαριασμό του διαγωνισμού Miss Universe να αυτοτρολάρονται μετά και το επικό λάθος του Steve Harvey πριν από δύο χρόνια. “Καλέστε μας. Ξέρουμε τι να κάνουμε” ήταν το σχόλιό τους καιρό μετά το δικό τους λάθος κατά την ανακοίνωση νικήτριας στον διαγωνισμό ομορφιάς.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πάπας Λέων ΙΔ’: «Αξιοποιούμε την πολύτιμη κληρονομιά του Φραγκίσκου και πορευόμαστε με την ίδια ελπίδα που πηγάζει από την πίστη»
Με αναφορά στο όνομα που επέλεξε και στην παρακαταθήκη του Φραγκίσκου, ο νέος πάπας υπογράμμισε: «Αισθανόμενος ότι πρέπει να ακολουθήσω αυτά τα χνάρια, σκέφτηκα να λάβω το όνομα Λέων ο ΙΔ'»
Ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ μιλάει κατά τη διάρκεια συνάντησης με τους καρδιναλίους στο Βατικανό
Ινδία και Πακιστάν συμφώνησαν σε άμεση κατάπαυση του πυρός - «Συγχαρητήρια και στις δύο χώρες που χρησιμοποίησαν την κοινή λογική» λέει ο Ντόναλντ Τραμπ
«Συγχαρητήρια και στις δύο χώρες που χρησιμοποίησαν την κοινή λογική» έγραψε σε ανάρτησή του ο Αμερικανός πρόεδρος για την αποκλιμάκωση της κρίσης μεταξύ Ινδίας και Πακιστάν
Άνδρας σε χαλάσματα κτιρίου που καταστράφηκε από πακιστανική επίθεση στο ινδικό Κασμίρ 6
Μάργκοτ Φρίντλεντερ: Πέθανε η γηραιότερη επιζήσασα του ολοκαυτώματος σε ηλικία 103 ετών
Μετά την επιστροφή της στη Γερμανία, η Friedländer έδωσε πολυάριθμες ομιλίες και επισκέφθηκε πολλά γερμανικά σχολεία για να συνομιλήσει με παιδιά και νέους - υπήρξε εξέχουσα φωνή στη σύγχρονη Γερμανία
Η Margot Friedländer