Κόσμος

Oscars (not): Απονεμήθηκαν τα Χρυσά Βατόμουρα! [vid]

Μπορεί το "Batman ν. Superman" να ήταν εμπορική επιτυχία αλλά ήταν η ταινία που… σάρωσε στα Χρυσά Βατόμουρα, τα… αντί Όσκαρ που απονεμήθηκαν για 37η χρονιά και επιβραβεύουν "το χειρότερο που μπορεί να προσφέρει το Χόλιγουντ".

Το Batman ν. Superman που κέρδισε έξι βραβεία, εκ των οποίων αυτά των χειρότερων ηθοποιών στους πρώτους ρόλους (Μπεν Άφλεκ ως Μπάτμαν και Χένρι Κάβιλ ως Σούπερμαν), του χειρότερου ηθοποιού σε δεύτερο ρόλο (Τζέσι Άιζενμπεργκ στο ρόλο του ρόλο του Λεξ Λούθορ), του χειρότερου σεναρίου και του χειρότερου σκηνοθέτη (Ζακ Σνάιντερ), ανταγωνιζόταν στήθος με στήθος με ένα ντοκιμαντέρ για τη Χίλαρι Κλίντον, το οποίο απέσπασε πέντε βραβεία.

Παρά τις πικρές κριτικές, η ταινία “Μπάτμαν εναντίον Σούπερμαν” με οκτώ υποψηφιότητες στα Χρυσά Βατόμουρα, είχε εισπρακτική επιτυχία σχεδόν 900 εκατομμυρίων δολαρίων από την προβολή της σε όλο τον κόσμο.

Ο Ντίνες Ντ’ Σούζα απέσπασε δύο βραβεία, του χειρότερου ηθοποιού και του χειρότερου σκηνοθέτη για το ντοκιμαντέρ “Η Αμερική της Χίλαρι”, που βαθμολογήθηκε 1,7/10 από τις περίπου 80.000 κριτικές της ιστοσελίδας Rotten Tomatoes. Το ντοκιμαντέρ κέρδισε τον τίτλο της “χειρότερης ταινίας”.

Η Ρεμπέκα Tέρνερ κέρδισε το Χρυσό Βατόμουρο της χειρότερης ηθοποιού για το ρόλο της Χίλαρι Κλίντον που υποδυόταν. Το βραβείο του χειρότερου β΄ γυναικείου ρόλου δόθηκε στην Κρίστεν Γουίνγκ για την ερμηνεία της στο φιλμ “Zoolander 2”.

Οι υποψήφιοι σπάνια μετέχουν στην τελετή των Razzies, η οποία καθιερώθηκε το 1980. Τα φετινά βραβεία απλά ανακοινώθηκαν, χωρίς να διοργανωθεί τελετη.

Το βραβείο για τις χειρότερες ταινίες του αμερικανικού κινηματογράφου, ένα βατόμουρο σε μέγεθος μιας μπάλας του γκολφ τοποθετημένο σε μπομπίνα ταινίας Super 8, όλα ζωγραφισμένα χρυσά, στοιχίζει 4,79 δολάρια.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αποκάλυψη ΝΥΤ: Οργή Νετανιάχου για το «φιάσκο» της Μοσάντ στο Ιράν – Το παρασκήνιο
Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο επικεφαλής της Μοσάντ φέρεται να έπεισε τον Νετανιάχου πως στοχευμένες δολοφονίες Ιρανών αξιωματούχων θα οδηγούσαν σε μαζικές διαδηλώσεις που θα έφερναν την ανατροπή του ιρανικού καθεστώτος και εκείνος με τη σειρά του έπεισε τον Τραμπ
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου και ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ
Τραμπ: Αναστέλλονται για πέντε ημέρες τα πλήγματα σε ενεργειακές υποδομές κατά του Ιράν, είμαστε σε συνομιλίες
Ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε ότι ΗΠΑ και Ιράν είχαν, τις τελευταίες δύο ημέρες, «πολύ καλές και παραγωγικές συνομιλίες» με στόχο την πλήρη επίλυση των μεταξύ τους εχθροπραξιών στη Μέση Ανατολή
Ο Ντόναλντ Τραμπ 10
Το Ιράν αρνήθηκε ότι χτύπησε με διηπειρωτικούς βαλλιστικούς πυραύλους τη βάση Ντιέγκο Γκαρσία και μιλά για προβοκάτσια
Ο εκπρόσωπος του ιρανικού υπουργείου Εξωτερικών, Εσμαΐλ Μπαγκάεϊ, είπε χαρακτηριστικά πως ούτε καν ο Μαρκ Ρούτε μπορεί να επιβεβαιώσει τους ισραηλινούς ισχυρισμούς
H βάση του Ντιέγκο Γκαρσία