Κόσμος

Σκύλος έβαλε τα κλάματα όταν τον μάλωσε το αφεντικό του! [vid]

Πώς να θυμώσεις σε αυτό το πλασματάκι για την απίστευτη ζημιά που έκανε όταν σε κοιτά με αυτά τα puppy eyes;

Ο Cheese κατάφερε να καταστρέψει τον καναπέ της ιδιοκτήτριάς του ενώ έλειπε στη δουλειά και όταν το ανακάλυψε είχε έρθει η ώρα να τον μαλώσει.

Όσο όμως του φώναζε η ιδιοκτήτριά του Sun Yingying, τα μάτια του Cheese είχαν αρχίσει να βουρκώνουν. “Cheese, ποιος το έκανε αυτό;” τον ρώτησε εξοργισμένη για το θέαμα που αντίκρισε στο σπίτι τα Χριστούγεννα.

Ο Cheese που φορούσε το χριστουγεννιάτικο κοστούμι του δεν τολμούσε να αντιδράσει, προδίδοντας την ενοχή του. “Δεν με νοιάζει αν κάνεις την ανάγκη σου μέσα στο σπίτι. Πώς μπόρεσες όμως να το κάνεις αυτό; Δεν μπορείς να μείνεις 3 μέρες ήσυχος χωρίς να μπλέξεις”.

Όσο όμως η Sun Yingying του φώναζε, τα μάτια του Cheese είχαν αρχίσει να βουρκώνουν. Εκείνη όμως δεν φάνηκε να πτοείται από τα απολογητικά του δάκρυα.

“Πάλι κλαις; Πάρε πίσω τα δάκρυά σου. Οι άντρες δεν πρέπει να κλαίνει τόσο εύκολα. Δεν το ξέρεις; Σταμάτα να κλαις”. Απείλησε μάλιστα τον Cheese πως αν δεν ήταν Χριστούγεννα θα τον μαγείρευε στον ατμό και θα τον έτρωγε με σάλτσα σόγιας!

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ντόναλντ Τραμπ: Κανείς δε με έπεισε για το Ιράν, εγώ έπεισα τον εαυτό μου – Τι είπε για Γροιλανδία, Ματσάδο και Νόμπελ Ειρήνης
«Χρειαζόμαστε τη Γροιλανδία για λόγους εθνικής ασφάλειας» είπε μεταξύ άλλων ο Τραμπ, ο οποίος «δεν βλέπει τον λόγο» να επικαλεστεί τον Νόμο περί Εξέγερσης στη Μινεσότα
Ντόναλντ Τραμπ 5
Φρίκη στην Ολλανδία: Επιθέσεις, εκφοβισμοί και ομαδικοί βιασμοί σε βάρος φοιτητριών σε «κολαστήριο» κέντρο φιλοξενίας μεταναστών
Αναγκάζονταν να ζήσουν σε συγκρότημα μαζί με 125 πρόσφυγες για να «βοηθήσουν στην ενσωμάτωση» και έπεφταν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης
Ολλανδία
12
Γερμανία: Ένας νεκρός μετά από σύγκρουση λεωφορείου με τρένο στο Αμβούργο – Σε σοβαρή κατάσταση ο ένας οδηγός
Μερικοί από τους τραυματίες δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες επί τόπου, ένας άλλος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ο οδηγός του λεωφορείου «ήταν ο τελευταίος που μπόρεσε να απεγκλωβιστεί, γιατί είχε σφηνωθεί»
Γερμανία
Ο πρώην σύζυγος της Ζιζέλ Πελικό, Ντομινίκ, ύποπτος για δύο ανεξιχνίαστες υποθέσεις βιασμού και φόνου
Ο Ντομινίκ Πελικό υπενθυμίζεται ότι καταδικάστηκε το 2024 σε κάθειρξη 20 ετών επειδή νάρκωνε τη σύζυγό του και επέτρεπε σε δεκάδες αγνώστους να τη βιάζουν μέσα στο σπίτι της οικογένειας
πελικό