Ελλάδα

Αττική Οδός: Βανάκι χρηματοποστολής άρπαξε φωτιά εν κινήσει

Πανικός επικράτησε το μεσημέρι της Δευτέρας (02-01-2017) στην Αττική Οδό όταν όχημα χρηματαποστολής έπιασε φωτιά ενώ ήταν εν κινήσει.

Η πυρκαγιά ξέσπασε στο βανάκι ενώ κινούταν στο33,6 χιλιόμετρο στο ρεύμα προς Ελευσίνα, λίγο πριν την έξοδο για Δουκίσσης Πλακεντίας.

Ευτυχώς, οι δυο υπάλληλοι που επέβαιναν το αντιλήφθηκαν εγκαίρως και σταμάτησαν στην λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης και κάλεσαν την ασφάλεια της Αττικής Οδού, η οποία έσπευσε στο σημείο.

Η πυροσβεστική έσβησε τη φωτιά ενώ το ανακριτικό της τροχαίας διερευνά τα αίτια της πυρκαγιάς.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βοιωτία: Το σχέδιο της 62χρονης να εγκαταλείψει τη χώρα, η εξαφάνισή της το 1972 και οι μαρτυρίες συγγενών – «Ψάχναμε τη γιαγιά από το 2022»
Συγγενείς της 62χρονης είχαν να δουν την 91χρονη από το 2021, γιατί δεν τους άφηνε να την επισκεφτούν - Η φίλη με την οποία εξαφανίστηκαν μαζί το 1976 και τα χορηγούμενα επιθέματα που «κόπηκαν» πριν 4 χρόνια
Το σημείο που είχε θάψει η 62χρονη την ηλικιωμένη μητέρα της