Κόσμος

Τρεις νεκροί και 9 τραυματίες σε έκρηξη στο Ντιγιάρμπακιρ [vids]

Τουλάχιστον 3 αστυνομικοί σκοτώθηκαν σήμερα και άλλοι εννέα τραυματίστηκαν σε μια έκρηξη στην επαρχία του Ντιγιάρμπακιρ στη νοτιοανατολική Τουρκία, μετέδωσαν τουρκικά μέσα μαζικής ενημέρωσης και γνωστοποίησαν πηγές των υπηρεσιών ασφαλείας.

Σύμφωνα με το τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο NTV, αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός που είχε τοποθετηθεί στον δρόμο εξερράγη την ώρα που περνούσε λεωφορείο με στελέχη των μονάδων αντιμετωπίσης ταραχών από την περιοχή δίπλα από το πανεπιστήμιο Dicle του Ντιγιάρμπακιρ.
Τρεις από τους τραυματίες βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με τις πηγές από τις υπηρεσίες ασφαλείας.
Προς το παρόν καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για την επίθεση.
Νωρίτερα σήμερα, το NTV μετέδωσε ότι η έκρηξη σημειώθηκε στις 15.30 ώρα Ελλάδας κατά την διάρκεια εργασιών κατεδάφισης στην περιοχή Σουρ, όπου βρίσκεται το πανεπιστήμιο Dicle. Σύμφωνα με το τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο, επτά άνθρωποι τραυματίστηκαν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Βατικανό: Ο Ιησούς δεν εμφανίστηκε σε μικρή πόλη στη Γαλλία – Ο πάπας Λέων βάζει τέλος σε «μύθο» δεκαετιών
Το Βατικανό έβαλε επισήμως τέλος στις φερόμενες εμφανίσεις του Ιησού στο Ντοζουλέ, στη βόρεια Γαλλία, τονίζοντας ότι αυτές οι αφηγήσεις δεν πρέπει να θεωρούνται αυθεντικές από τους καθολικούς πιστούς
Ο Πάπας Λέων
Βρέθηκε το μαύρο κουτί του τουρκικού C-130 που συνετρίβη στη Γεωργία - «Στείλαμε 46 άτομα για να ερευνήσουν το δυστύχημα»
Όπως είπε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μια ομάδα που απαρτίζεται από 46 άτομα, εστάλη από την Τουρκία για να πραγματοποιήσει επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης από κοινού με τις γεωργιανές Αρχές
Τουρκικό C-130 συνετρίβη στη Γεωργία 6