Κόσμος

Κωνσταντινούπολη: Βρήκαν τον μακελάρη; Τεράστια επιχείρηση τώρα με ελικόπτερα!

- Πληροφορίες "πυροδότησαν" τεράστια επιχείρηση σε γειτονιά της Κωνσταντινούπολης!
- Κάποιος ανέφερε στις αστυνομικές Αρχές πως ενδέχεται να είδε τον δράστη της πολύνεκρης επίθεσης στο club Reina με τους 39 νεκρούς
- Αναφορές πως γίνονται έρευνες σε συγκεκριμένο σπίτι
- Η Hurriyet αναφέρει πως ένας άνθρωπος επιχείρησε να διαφύγει και έπεσε από ένα μπαλκόνι, χωρίς να διευκρινίζει αν πρόκειται για τον δράστη
- Μόλις 20 λεπτά μακριά από το Reina το σημείο των ερευνών!
- ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ραγδαίες εξελίξεις στην Τουρκία! Ανθρωποκυνηγητό σημειώνεται αυτή την ώρα για την σύλληψη του δράστη της αιματηρής επίθεσης στο νυχτερινό club Reina, στην Κωνσταντινούπολη, που κόστιστε την ζωή 39 ανθρώπων, λίγο μετά την έλευση του νέου έτους.

Όπως αναφέρουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης, μια τεράστια επιχείρηση βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη, στην περιοχή Zeytinburnu, της Κωνσταντινούπολης.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα Hurriyet, στην ηλεκτρονική της έκδοση, αναφέρει πως οι αστυνομικές Αρχές δέχθηκαν μια πληροφορία από έναν πολίτη, ο οποίος υποστήριξε πως είδε τον δράστη.

Αυτό φυσικά σήμανε συναγερμό και η συγκεκριμένη περιοχή θυμίζει αυτή την ώρα εμπόλεμη ζώνη, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως έχουν επιστρατευθεί ακόμη και ελικόπτερα που πετούν πάνω από το σημείο!

Μάλιστα, το ίδιο μέσο κάνει λόγο για τραυματισμό ενός ανθρώπου, στην προσπάθειά του να διαφύγει από ένα σπίτι. Συγκεκριμένα αναφέρει πως έπεσε από μπαλκόνι, ωστόσο θα πρέπει να αναφέρουμε πως ό, τι μεταφέρεται είναι με κάθε επιφύλαξη, αφού αφενός τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί επισήμως και αφετέρου η πληροφόρηση από τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης (σ.σ. εννοούμε στη χώρα του Ερντογάν), έρχεται με το σταγονόμετρο…

Δείτε τις πρώτες εικόνες

 

 

 

 

Πολύ κοντά στο Reina

Δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής καμία ανακοίνωση από την αστυνομία, με τουρκικά μέσα ενημέρωσης να τονίζουν πως είναι ακόμη ασαφές το αν η συγκεκριμένη επιχείρηση σχετίζεται με το μακελειό στο Reina. Η μεγάλη έκταση, πάντως, της επιχείρησης έχει οδηγήσει στο συγκεκριμένο συμπέρασμα.

Εδώ πάντως να σημειώσουμε πως όσο περνά η ώρα, πληθαίνουν οι αναφορές σχετικά με τον τραυματισμό που αναφέραμε νωρίτερα. Ότι υπάρχει δηλαδή ένας άνδρας, ο οποίος στην προσπάθειά του να διαφύγει τραυματίστηκε.

Εκτός από αναφορές, κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και κάποιες φωτογραφίες που -υποτίθεται- πως δείχνουν τον συγκεκριμένο άνδρα πεσμένο στο δρόμο, ωστόσο δεν μπορούν να δημοσιευθούν πριν επαληθευτεί κάτι επισήμως.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το γεγονός πως η συγκεκριμένη γειτονιά βρίσκεται πολύ κοντά στο σημείο της τραγωδίας, δηλαδή το club Reina.

Δείτε στον παρακάτω χάρτη το ακριβές σημείο

Περισσότερα σε λίγο…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σκάνδαλο-μαμούθ στην πολεοδομία του Μιλάνου: Χτίζανε ουρανοξύστες με υπεύθυνες δηλώσεις αντί για άδειες
Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, για την οικοδόμηση μοντέρνων «πύργων» αρκούσε μια απλή έγκριση της επιτροπής του δήμου - Ξύπνησαν μνήμες από την διαβόητη επιχείρηση «Καθαρά Χέρια» της δεκαετίας του ’90
Ουρανοξύστης Bosco Verticale Μιλάνο
Στους 27 οι νεκροί από τη συντριβή αεροσκάφους στο Μπαγκλαντές, τα 25 παιδιά - Η Τρίτη κηρύχθηκε μέρα εθνικού πένθους
Φοιτητές υπέστησαν πολύ σοβαρά εγκαύματα, 25 παιδιά και ο πιλότος είναι οι 26 από τους 27 επιβεβαιωμένους νεκρούς, ενώ ο επικεφαλής της μεταβατικής κυβέρνησης κήρυξε ημέρα εθνικού πένθους
Μέλη της Πολεμικής Αεροπορίας του Μπαγκλαντές ερευνούν το σημείο μετά τη συντριβή εκπαιδευτικού αεροσκάφους της Πολεμικής Αεροπορίας σε κτίριο που ανήκει στην πανεπιστημιούπολη του Milestone School and College, στη Ντάκα του Μπαγκλαντές.