Πολιτική

Προ ημερησίας για το Αγροτικό ζήτησε η Γεννηματά

Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για το αγροτικό και τον πρωτογενή τομέα ζητά, με επιστολή της προς τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά.

Όπως τονίζει η κ. Γεννηματά, το μείγμα των μέτρων και οι απαράδεκτες αποφάσεις και πολιτικές της κυβέρνησης δεν αφήνουν κανένα περιθώριο οικονομικής βιωσιμότητας στους μικρούς και μεσαίους αγρότες.
Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ζητά να ληφθούν άμεσα μέτρα στήριξης της αγροτικής παραγωγής για να αναστραφεί η καταστροφική της πορεία, όπως υπογραμμίζει.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης: Άστοχη επικοινωνιακά η διαχείριση του κλεισίματος των ΕΛΤΑ από την διοίκηση – Δεν υπάρχει διάθεση υπαναχώρησης  
«Η κυβέρνηση επί της ουσίας της απόφασης να κλείσουν κάποια καταστήματα και να μην μπαίνει μέσα εκατομμύρια μια εταιρεία που είναι στο Υπερταμείο δεν είναι αντίθετη»
Υποκατάστημα των ΕΛΤΑ
Το μεγάλο πάρτι της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ και το συρτάκι - «Δεν θα απογοητεύσω τις ΗΠΑ και την Ελλάδα»
Την Τρίτη αναλαμβάνει επίσημα καθήκοντα - «Ως πρέσβης ανυπομονώ να συνεργαστώ με τους Έλληνες συμμάχους μας για την προώθηση της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στην Ανατολική Μεσόγειο»
Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ 14
Πολιτική «θύελλα» για το λουκέτο στα ΕΛΤΑ: «Γκρίνια» στο Μαξίμου και «γαλάζιες» ενστάσεις
Τα «πυρά» κατευθύνθηκαν και προς τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Κωστή Χατζηδάκη, ο οποίος εξανέστη - «Δεν είχε εξηγηθεί στην κοινωνία η οξύτητα του προβλήματος που αντιμετωπίζουν τα ΕΛΤΑ»
Ελληνικά Ταχυδρομεία 70