Πολιτική

Στο Βερολίνο ο Κατρούγκαλος την Τετάρτη

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος θα επισκεφθεί, στις 11 Ιανουαρίου το Βερολίνο.

Κατά την επίσκεψή του ο κ. Κατρούγκαλος πρόκειται να συναντηθεί με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών για Ευρωπαϊκές Υποθέσεις κ. Μ. Ροτ, καθώς και με Γερμανούς βουλευτές και Προέδρους Γερμανικών Συνδικάτων.

Στο περιθώριο της επίσκεψής του, ο κ. ΑΝΥΠΕΞ θα συναντηθεί με Έλληνες ανταποκριτές Τύπου και θα παραχωρήσει συνέντευξη στην Deutsche Welle.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Χαμός στον «αέρα» ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη και τον γιατρό από τη Νίκαια: «Αυτές οι εικόνες είναι χούντα» – «Έπρεπε να του έχω κάνει αυτόφωρο»
«Με έχετε βρίσει, με έχετε φτύσει και σας την έχω ''χαρίσει'', πάει πολύ», λέει ο υπουργός απευθυνόμενος στον Δημήτρη Ζιαζιά
Άδωνις Γεωργιάδης
6
Παύλος Μαρινάκης: Υπάρχουν μπαχαλάκηδες με γραβάτα στη Βουλή – «Απάντηση» σε Δένδια – «Άδικη η κριτική από Σαμαρά και Καραμανλή»
«Δεν θυμάμαι ποτέ ξανά πολιτικός αρχηγός να έχει πει συναδέλφους του στη Βουλή και αναφέρομαι στην κυρία Κωνσταντοπούλου, “δολοφόνους", ότι τα χέρια σας είναι βαμμένα με αίμα, κηφήνες»
Κατερίνα Σερέτη, Παύλος Μαρινάκης
82
Μαρκόπουλος για επεισόδια στη Νίκαια: Ηθικά υπεύθυνος ο Παπανικολάου, υπήρξε απόπειρα λιντσαρίσματος του Γεωργιάδη
Ο βουλευτής της ΝΔ χαρακτήρισε «αμυντική» τη στάση της αστυνομίας και άφησε αιχμές για τον πρόεδρο των εργαζομένων γιατρών του νοσοκομείου, καταγγέλλοντας «χουλιγκανισμό» και «υποκινούμενη ένταση»
Μαρκόπουλος 8
Θανάσης Κοντογεώργης για δημοσκοπήσεις: «Υπάρχει κοινό 38% με 40% που ζητά σταθερότητα και περιμένει»
Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ σχολίασε τη μέτρηση της Metron Analysis, επισημαίνοντας ότι η κυβερνητική πολιτική «απευθύνεται σε όλους» και επαναλαμβάνοντας πως στόχος της Νέας Δημοκρατίας παραμένει η αυτοδυναμία
Θανάσης Κοντογεώργης 5