Media

To πρώτο δελτίο ειδήσεων του Mega και το τελευταίο μετά από 27 χρόνια [vids]

Μετά από 27 ολόκληρα χρόνια οι τηλεθεατές πλέον δεν θα έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν δελτία ειδήσεων στο Mega, σε ένα κανάλι που για πολλά χρόνια έκοβε πρώτο το νήμα της ενημέρωσης.

Οι δημοσιογράφοι του Mega πλέον προχώρησαν σε επίσχεση εργασίας και έτσι πλέον δεν θα υπάρχει η δυνατότητα να βγαίνει ούτε το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του καναλιού, το οποίο μέχρι τώρα παρουσίαζε η Μαρία Σαράφογλου.

Έτσι μετά τη διακοπή μετάδοσης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων τώρα και το μεσημβρινό δεν θα μεταδίδεται ξεκινώντας από την Πέμπτη κιόλας.

To πρώτο δελτίο ειδήσεων του Mega παρουσίασε τότε η νυν βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη.  

Και την Τετάρτη η Μαρία Σαράφογλου μετά από 27 χρόνια παρουσίασε το τελευταίο δελτίο ειδήσεων του Mega.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
Γρηγόρης Αρναούτογλου σε Άρτεμη Μοναχογιού: «Έπαθα την πλάκα μου μαζί σου, θα αγόραζα τις σερβιέτες μόνο για σένα»
Η επιχειρηματίας που ξεχώρισε με την εμφάνισή της στο «Dragons Den» μίλησε για το όραμά της και για τους λόγους που δημιούργησε τη δική της εταιρεία σερβιετών
Άρτεμις Μοναχογιού / Γρηγόρης Αρναούτογλου
3
Disney+: Ο Ryan Reynolds τιμά τους αφανείς ήρωες της φύσης στη νέα σειρά «Αουτσάιντερ»
Από την βραβευμένη με Emmy®, Maximum Effort, του Ryan Reynolds, και τη βραβευμένη με Emmy και BAFTA Wildstar Films, η σειρά «ΑΟΥΤΣΑΪΝΤΕΡ» αποκαλύπτει πώς οι αφανείς ήρωες της φύσης κρύβουν μερικά από τα πιο έξυπνα κόλπα επιβίωσης
Disney+: Ο Ryan Reynolds τιμά τους αφανείς ήρωες της φύσης στη νέα σειρά «Αουτσάιντερ»