Πολιτική

Τα πρωτοπαλίκαρα και μία γυναίκα στην ομάδα κρούσης του Κυριάκου Μητσοτάκη

Στην πρώτη γραμμή στο πλευρό του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, βρέθηκε έξω απο το Βελλίδειο το νέο "αίμα" της Νέας Δημοκρατίας.

Η νέα ομάδα κρούσης του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας αποτελείται από τους Λευτέρη Μωυσιάδη, Γιώργο Βράντζα (σ.σ Μέλη της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ), τον Κώστα Δέρβο υποψήφιο Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, τον Βασίλη Ξυπολητά, γραμματέα παραγωγικών φορέων, και τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο από την Εκτελεστική Γραμματεία του κόμματος.

Τη γαλάζια ομάδα ενίσχυσε με την παρουσία της και μία γυναίκα. Ο λόγος για τη Μαρία Συρεγγέλα, γραμματέα των γυναικών του κόμματος.

Όλοι τους προέρχονται από τα γαλάζια “φυτώρια” της ΟΝΝΕΔ, ενώ ορισμένοι από τους παραπάνω “ακούγονται” δυνατά το τελευταίο διάστημα και για τα “γαλάζια” ψηφοδέλτια. Ειδικότερα, ο κ. Βράντζας για το ψηφοδέλτιο στα Τρίκαλα, ο κ. Μωϋσιάδης για την Πιερία και ο κ. Ξυπολητάς για τη Β’ Αθηνών.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δένδιας: Η προστασία των θαλάσσιων διαδρομών δεν αφορά μόνο την Ελλάδα – «Δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε να κλείνει τα Στενά του Ορμούζ»
«Εάν κάθε χώρα, η οποία συνορεύει με μια θαλάσσια έκταση, μπορεί να απαγορεύει τη χρήση της, πού θα πάει αυτός ο πλανήτης», είπε μεταξύ άλλων
Νίκος Δένδιας
Σφοδρή επίθεση Ανδρουλάκη σε Μητσοτάκη και Τσίπρα: «Θα είμαι ο νικητής των εκλογών, το kinder έκπληξη θα το βγάλει ο λαός»
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μίλησε για «διαφθορά που εδρεύει στο Μαξίμου», κατηγόρησε τον πρώην πρωθυπουργό ότι «επανέρχεται με μεσσιανικό τρόπο» και έθεσε ως στόχο την πρωτιά «έστω και με μία ψήφο»
Νίκος Ανδρουλάκης, ΠΑΣΟΚ
7
Τσουκαλάς κατά Γεωργιάδη και Βούλτεψη για Κοβέσι: «Μόνο που δεν μας είπαν ότι είναι ο Δράκουλας των Καρπαθίων και πίνει αίμα»
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε την κυβέρνηση για διγλωσσία απέναντι στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και επανέφερε το ζήτημα των βουλευτών της ΝΔ στις δικογραφίες για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Γεωργιάδης, Κοβέσι, Τσουκαλάς, Βούλτεψη