Πολιτική

Ο Τσίπρας έκανε δεκτή την παραίτηση Βουδούρη [vid]

Δεκτή έκανε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, την παραίτηση, την οποία του υπέβαλε ο γγ Πρώτης Υποδοχής και Ταυτοποίησης, Οδυσσέας Βουδούρης.

Δεκτή έγινε η… τηλεοπτική παραίτηση του Οδυσσέα Βουδούρη, από την θέση του γγ Πρώτης Υποδοχής και Ταυτοποίησης.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο Οδυσσέας Βουδούρης είχε δηλώσει “υπό παραίτηση γιατί δεν μπορεί να πάρει αποφάσεις”. Ο κ. Βουδούρης, είπε πως είναι “πιο έντιμο να υποβάλω την παραίτησή μου”, σημειώνοντας πως υπάρχει ζήτημα στις σχέσεις του με τον προϊστάμενο υπουργό Ιωάννη Μουζάλα. 

«Εδώ και 5 μήνες ο αρμόδιος αναπληρωτής υπουργός δεν έχει υπογράψει την σχετική απόφαση». Όταν ρωτήθηκε γιατί απάντησε: «Είναι ένα πολύ εύλογο ερώτημα και δεν μπορώ να το απαντήσω. Ο νόμος είναι στο χαρτί εδώ και 5 μήνες.  Μετά από πολλές προσπάθειες που έκανα με τον κ. Μουζάλα του έστειλα μια επιστολή που του είπα ότι αν δεν προχωρήσει η εφαρμογή του νόμου, τώρα που μπαίνει ο χειμώνας και με το θέμα που έχει προκύψει με την Τουρκία και τις αφίξεις των προσφύγων είναι επικίνδυνο να προχωρήσουμε με αυτό τον τρόπο». Είπε ακόμα ότι τους πρώτους δυο μήνες ο κ. Μουζάλας του είπε να μην παίρνει πρωτοβουλίες για να εγκλιματισθεί. Και το δέχθηκε. Προφανώς εκτίμησε ότι ο κ. Μουζάλας δεν ήθελε να προχωρήσει αυτό. Είπε ακόμα ότι θυμώνει και στενοχωριέται όταν διαβάζει ότι ο κ. Μουζάλας λέει ότι ο ίδιος δεν έχει επιδείξει διάθεση συνεργασίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τασούλας – Μακρόν στο προεδρικό: Οι ιστορικοί δεσμοί των δύο χωρών και η μακρά σχέση φιλίας και συνεργασίας
«Η επίσκεψη Μακρόν σηματοδοτεί ταυτόχρονα την επέκταση και τη διεύρυνση αυτών των σχέσεων προς όφελος όχι μόνο των δύο λαών, αλλά και ολόκληρης της Ευρώπης»
Κωνσταντίνος Τασούλας και Εμανουέλ Μακρόν
Δένδιας: Η προστασία των θαλάσσιων διαδρομών δεν αφορά μόνο την Ελλάδα – «Δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε να κλείνει τα Στενά του Ορμούζ»
«Εάν κάθε χώρα, η οποία συνορεύει με μια θαλάσσια έκταση, μπορεί να απαγορεύει τη χρήση της, πού θα πάει αυτός ο πλανήτης», είπε μεταξύ άλλων
Νίκος Δένδιας