Κόσμος

Τρομακτικό βίντεο! Έπαθε κρίση πανικού και παραλίγο να πνιγεί ενώ έκανε scuba diving

Αυτή είναι η τρομακτική στιγμή που μια γυναίκα λίγο έλειψε να πνιγεί ενώ έκανε κατάδυση στα 50 πόδια.

Είχε βουτήξει στα νερά στο Cape Town, στη νότια Αφρική, όταν δεν μπορούσε να ανέβει στην επιφάνεια με την υπόλοιπη ομάδα.

Στο τρομακτικό βίντεο φαίνεται η στιγμή που αρχίζει να χτυπά χέρια και πόδια μέσα στο νερό σε κατάσταση πανικού και τραβά την αναπνευστική συσκευή.

Φίλος της που παρέμεινε ψύχραιμος κατά τη διάρκεια της τρομακτικής διαδικασίας έκανε ό,τι καλύτερο για να τη σώσει από βέβαιο πνιγμό.

Αφού προσπάθησε να της βάλει και πάλι τον αναπνευστήρα στο στόμα, την τράβηξε και πάλι στην επιφάνεια του νερού όσο πιο γρήγορα μπορούσε.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Διχασμένη η Ευρώπη για την αναγνώριση του παλαιστινιακού κράτους: Αντιστέκονται Ιταλία και Γερμανία, ένθερμος υποστηρικτής ο Μακρόν
Το Ισραήλ εξετάζει την προσάρτηση περιοχών της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης αλλά και τη λήψη μέτρων σε βάρος του Παρισιού που αναγνώρισε το παλαιστινιακό κράτος και επιμένει σε συμφωνία ειρήνης
Εμανουέλ Μακρόν
«Ικανός χειριστής» πίσω από τα μυστηριώδη drones που έκλεισαν το αεροδρόμιο της Κοπεγχάγης – Με προβλήματα οι πτήσεις στο Όσλο
Από διαφορετικές κατευθύνσεις ήρθαν τα drones που έκλεισαν το διεθνές αεροδρόμιο της δανικής πρωτεύουσας - Η προέλευση τους δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστή
Αεροδρόμιο Κοπεγχάγης
Καταδίκη για τη «Μήδεια» της Νέας Ζηλανδίας – Σκότωσε τα παιδιά της και τα έκρυψε σε βαλίτσες
Μια σειρά συμπτώσεων αποκάλυψαν ένα από τα πιο ειδεχθή εγκλήματα στην ιστορία της Νέας Ζηλανδίας. με μια μητέρα να έχει αφαιρέσει τη ζωή από τα παιδιά της και να έχει κρύψει τις σορούς τους σε βαλίτσες. 
δίκη