Κόσμος

Γερουσιαστές ζητούν έρευνα για παρέμβαση της Ρωσίας στις εκλογές των ΗΠΑ

Τέσσερις Αμερικανοί γερουσιαστές ζητούν την σύσταση διακομματικής ερευνητικής επιτροπής η οποία θα ερευνήσει τους ισχυρισμούς της Ουάσινγκτον ότι η Ρωσία και άλλες ξένες χώρες προσπάθησαν να επέμβουν στις αμερικανικές εκλογές.

Ο γερουσιαστής της Νέας Υόρκης Τσαρλς Σάμερ και μελλοντικός επικεφαλής της δημοκρατικής μειοψηφίας της Γερουσίας δήλωσε ότι ο ίδιος μαζί με τον δημοκρατικό γερουσιαστή Τζακ Ριντ του Ρόουντ Άιλαντ και τους ρεπουμπλικανούς γερουσιαστές Τζον ΜακΚέιν της Αριζόνα και Λίντσεϊ Γκράχαμ της Νότιας Καρολίνα θα δώσουν στη δημοσιότητα κοινή επιστολή για τη σύσταση της επιτροπής έρευνας.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα