Αθλητικά

Άρης – Παναθηναϊκός: Με Νίκολς στη Θεσσαλονίκη!

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του εν όψει της αυριανής εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Άρη (21/11, 19.00, NS/2), στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της STOIXIMAN.GR Basket League.

Εκτός προπόνησης έμειναν μόνο οι τραυματίες Τζέιμς Γκιστ και Μάικ Τζέιμς. Η αποστολή της ομάδας του Τσάβι Πασκουάλ θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από την Κυριακή, με τον Ντιμίτρις Νίκολς να παίρνει τη θέση του Τζέιμς Γκιστ.

Ο Αμερικανός φόργουορντ είχε δικαίωμα συμμετοχής μόνο στην Ευρωλίγκα, ωστόσο τώρα θα αγωνιστεί και στο ελληνικό πρωτάθλημα, μιας και θα αντικαταστήσει τον Γκιστ, ο οποίος θα αργήσει πολύ να επιστρέψει στη δράση.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα