Οικονομία

ΟΠΕΚ: Για πρώτη φορά μειώνει την παραγωγή από το 2008

Ο Οργανισμός Πετρελαιοεξαγωγικών Κρατών (ΟΠΕΚ) συμφώνησε σήμερα στην πρώτη μείωση της παραγωγής πετρελαίου από το 2008, όπως δήλωσε στο Reuters πηγή του ΟΠΕΚ.

Σύμφωνα με την πηγή, η σημερινή συμφωνία συμβαδίζει με αυτή που επιτεύχθηκε στο Αλγέρι τον Σεπτέμβριο.

Η Αλγερία, μέλος του ΟΠΕΚ, πρότεινε να καθοριστεί ένα νέο όριο της παραγωγής στα 32,5 εκατ. βαρέλια την ημέρα από τα 33,6 εκατ. βαρέλια την ημέρα σήμερα.
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Συνάντηση του Υπουργού Ανάπτυξης Τάκη Θεοδωρικάκου με τον Μάριο Ντράγκι
Σε ανάρτησή του στα social media, ο Υπουργός Ανάπτυξης αναφέρει πως «στο περιθώριο του 29ου Annual Government Roundtable που διοργανώνει ο Economist είχα τη δυνατότητα μιας ουσιαστικής συζήτησης με τον πρόεδρο Ντράγκι.
Ο Τάκης Θεοδωρικάκος με τον Μάριο Ντράγκι
Tesla: Μείωση 6,62% καταγράφει η μετοχή τoυ εταιρικού κολοσσού του Μασκ μετά τη νέα κόντρα του με τον Τραμπ
O μακροχρόνιος υπαρχηγός του Musk εγκατέλειψε την κατασκευάστρια εταιρεία EV τον περασμένο μήνα, το τελευταίο υψηλόβαθμο στέλεχος που αποχωρεί σε μια δύσκολη περίοδο για την Tesla
TESLA LOGO