Πολιτική

Leonard Cohen: Το “αντίο” του Αλέξη Τσίπρα στο Facebook

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, αποχαιρετά έναν μεγάλο. Η αφιέρωση και ο... υπερβατικός Λέοναρντ Κοέν.

Ένας μεγάλος έφυγε. Ένας μεγάλος ποιητής, ένας μεγάλος στιχουργός, ένας μεγάλος τραγουδιστής. Φτωχότερος είναι ο κόσμος μετά το θάνατο του 82χρονου Καναδού, Λέοναρντ Κοέν, ο οποίος μεγάλωσε γενιές και γενιές με τους εκπληκτικούς του στίχους και την μοναδική του φωνή.

Ένας από αυτούς φαίνεται πως είναι και ο Έλληνας πρωθυπουργός, αφού αναφέρεται στον Leonard Cohen, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Ο Αλέξης Τσίπρας έχει δημοσιεύσει ένα βίντεο με μία live εκτέλεση του μοναδικού τραγουδιού “So Long, Marianne”, από τον μοναδικό αυτό άνθρωπο της Τέχνης.

Στο μήνυμά του ο πρωθυπουργός πλέκει το εγκώμιό του, αναφέροντας: “Υπάρχει τέχνη που εκφράζει την εποχή της και τέχνη που την υπερβαίνει. Δεν θα ξεχάσουμε τον σπουδαίο Λέοναρντ Κοέν”.

Δείτε τη δημοσίευσή του

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Θεόφιλος Λεονταρίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Ζητώ την άρση ασυλίας μου, ώστε να αποδειχθεί χωρίς καμία αμφιβολία η αθωότητά μου
Ο βουλευτής Σερρών της ΝΔ υποστηρίζει ότι η παρέμβασή του αφορούσε αποκλειστικά την επίσπευση πληρωμής νόμιμων δικαιωμάτων αγρότισσας και δηλώνει ότι θέτει εαυτόν στη διάθεση της Δικαιοσύνης
Θεόφιλος Λεονταρίδης
Μαρινάκης κατά Τσίπρα για διάγγελμα Μητσοτάκη: «Όσο πέφτει στις δημοσκοπήσεις, τόσο περνάει πάνω από τον πήχη του θράσους»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υποστηρίζει ότι οι πολίτες έχουν ανάγκη από λύσεις και όχι από πολιτικούς που, όπως αναφέρει, επιλέγουν «φτηνά κόλπα» και αναπαράγουν «ξεπερασμένα συνθήματα»
Παύλος Μαρινάκης