Κόσμος

Βομβαρδισμός της ρωσικής πρεσβείας στη Δαμασκό

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για βολές που προήλθαν από περιοχή που ελέγχεται από ομάδες ανταρτών.

Σύμφωνα με το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας οι βολές προήλθαν από περιοχή στην οποία δρουν και αντάρτες της οργάνωσης Αλ Νούσρα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες επρόκειτο για πυρά όλμων. Μια από τις οβίδες έπεσε πάνω σε ένα από τα κτήρια ενώ υπήρξαν και εκρήξεις κοντά στο κτήριο της πρεσβείας. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Πάπας Λέων στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του: «Αναθέτουμε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο στον Πρίγκιπα της Ειρήνης» – Η αναφορά του στη Γάζα και τους πρόσφυγες
«Πώς να μην θυμηθούμε τις σκηνές της Γάζας, οι οποίες εδώ και πολλές εβδομάδες είναι εκτεθειμένες στην βροχή, στον άνεμο και στο κρύο, αλλά και εκείνες τόσων άλλων προσφύγων κάθε ηπείρου» ανέφερε ο πάπας
πάπας λέων
Χριστουγεννιάτικη επικοινωνία Ζελένσκι με τους Αμερικανούς απεσταλμένους Γουίτκοφ και Κούσνερ για την Ουκρανία - «Ήταν μία καλή συζήτηση»
«Ελπίζω ότι οι συμφωνίες που επιτεύχθηκαν σήμερα με την ευκαιρία των Χριστουγέννων και οι ιδέες που συζητήσαμε θα αποδειχθούν χρήσιμες»
REUTERS