Πολιτική

Στις αρχές Νοεμβρίου στέλνει στους θεσμούς τη “νέα αναπτυξιακή στρατηγική” η κυβέρνηση

Το αργότερο στις αρχές Νοεμβρίου θα αποσταλεί στους θεσμούς το κείμενο για τη νέα αναπτυξιακή στρατηγική της κυβέρνησης, μετά και την ενσωμάτωση σχολίων και παρατηρήσεων από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Γιάννη Δραγασάκη, συνεδρίασε σήμερα το Κυβερνητικό Συμβούλιο Οικονομικής Πολιτικής (ΚΥΣΟΙΠ), με θέμα την εισήγηση του υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού σχετικά με την υπό διαμόρφωση, νέα αναπτυξιακή στρατηγική.

Το ΚΥΣΟΙΠ, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ενέκρινε το χρονοδιάγραμμα σύνταξης των σχετικών κειμένων, τα οποία, μετά την ενσωμάτωση σχολίων και παρατηρήσεων από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, θα αποσταλούν στους θεσμούς, το αργότερο, στις αρχές Νοεμβρίου.

Με την ολοκλήρωση των διαδικασιών κατάρτισης της νέας αναπτυξιακής στρατηγικής, θα συγκροτηθεί το Αναπτυξιακό Συμβούλιο, το οποίο και θα αναλάβει την παρακολούθηση της υλοποίησης της.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ανδρουλάκης, Φάμελλος και Κουτσούμπας άκουσαν τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα – Τα μηνύματά τους για το 2026
Στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ άκουσε τα κάλαντα ο Ανδρουλάκης, στον Περισσό απόλαυσε τα κάλαντα από την χορωδία της ΚΝΕ ο Κουτσούμπας και στην Θεσσαλονίκη στα γραφεία τους ΣΥΡΙΖΑ στη Θέρμη βρέθηκε ο Φάμελλος
Kάλαντα της Πρωτοχρονιάς στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκο Ανδρουλάκη, από την αδελφότητα Κεφαλληνίων και Ιθακησίων Πειραιά
Κόντρα του ΠΑΣΟΚ με την κυβέρνηση και για τις μεταβολές στα τιμολόγια της ΕΥΔΑΠ
«Μας χωρίζει ιδεολογική και αξιακή άβυσσος με μία κυβέρνηση, που είναι επικίνδυνη για τη χώρα, διευρύνει τις ανισότητες και μοιράζει στα καρτέλ τον πλούτο της χώρας» λένε στη Χαριλάου Τρικούπη
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης