Driveit

Η Alfa Romeo θα προσθέσει στην γκάμα της Giulia και έκδοση Sportwagon

Η Alfa Romeo σκοπεύει να βγάλει στην παραγωγή μία έκδοση station wagon της Giulia, πιθανότατα με το όνομα Sportwagon που έχει χρησιμοποιήσει και στο παρελθόν.

Το ρεπορτάζ είναι του έγκυρου Automotive News. Η εταιρεία δεν έχει σχολιάσει το δημοσίευμα επισήμως, αλλά σύμφωνα με τις πηγές το λανσάρισμα θα γίνει μέσα στον επόμενο χρόνο. Τα αυτοκίνητα του είδους είναι δημοφιλή στην Ευρώπη. Δεν έχει ξεκαθαριστεί αν η συγκεκριμένη έκδοση θα είναι μόνο ευρωπαϊκό προνόμιο ή θα πάει και στην Αμερική.

Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Driveit
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Driveit: Περισσότερα άρθρα