Κόσμος

Τραγωδία! Σκότωσε γυναίκα, κόρη και αυτοκτόνησε – Οι γιοι του στον τραγικό ρόλο της αναγνώρισης

Με κυνηγετικό όπλο σκότωσε την 50χρονη γυναίκα του Claire και τη 19χρονη κόρη του Charlotte ο 57χρονος Lance Hart. Αμέσως μετά αυτοκτόνησε με μια σφαίρα στο κεφάλι.

Η γυναίκα του πέθανε από τραύματα στο στήθος και την κοιλιά, ενώ η κόρη του από τραύματα στην κοιλιά, με το έργο της αναγνώρισης να πέφτει στα δύο συντετριμμένα αδέρφια της.

Στο δικαστήριο έγινε γνωστό πως ο δράστης αυτοκτόνησε με μια σφαίρα στο κεφάλι και αναγνωρίστηκε από τα δακτυλικά του αποτυπώματα.

“Λάβαμε πολλά τηλεφωνήματα που ανέφεραν πυροβολισμούς. Οι αξιωματικοί και το πλήρωμα του ασθενοφόρου ανακάλυψαν έναν νεκρό άντρα, μια νεκρή γυναίκα και μια νεαρή κοπέλα να χαροπαλεύει. Δυστυχώς πέθανε και εκείνη.

Οι μάρτυρες ανέφεραν πως τις σκότωσε και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε”, σημείωσε επικεφαλής του αστυνομικού τμήματος στο Lincolnshire.

Πηγή: Mirror

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τρομοκρατική οργάνωση που συνδέεται με το Ιράν ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση με μαχαίρι σε Εβραίους στο Λονδίνο
Η Μητροπολιτική Αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο άνδρας που συνελήφθη σε σχέση με την τρομοκρατική επίθεση είναι ένας 45χρονος Βρετανός υπήκοος, γεννημένος στη Σομαλία
Τρομοκρατική επίθεση με μαχαίρι σε Εβραίους στο Λονδίνο
Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ ακύρωσε τον εκλογικό χάρτη της Λουιζιάνα, «χτύπημα στη φυλετική ισότητα»
«Ένας νόμος γραμμένος με το αίμα, τον ιδρώτα και τις θυσίες των Αμερικανών για να εμποδίσουν τις φυλετικές διακρίσεις, για άλλη μια φορά αποδυναμώνεται», ανέφερε ο επικεφαλής των Δημοκρατικών στη Γερουσία, Τσακ Σούμερ
Το κτίριο του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ στην Ουάσινγκτον