Κόσμος

Ο αρχηγός του στρατού της Ουγκάντας δηλώνει ότι είναι κατά 14% Έλληνας και έχει συγγένεια με τον Μέγα Αλέξανδρο

Στα μέσα Απριλίου, είχε απαιτήσει ένα δισεκατομμύριο δολάρια από την Τουρκία και ζήτησε να του δοθεί ως σύζυγος η ομορφότερη γυναίκα της χώρας

Κατά 14% Έλληνας ανακοίνωσε ότι είναι ο αρχηγός του στρατού της Ουγκάντας, Μουχόζι Καϊνερουγκάμπα, σύμφωνα με τεστ DNA που έκανε. Και σαν μην ήταν μόνο αυτό, δήλωσε με ανάρτησή του στο Χ (πρώην Twitter) ότι πάντα πίστευε ότι είχε συγγένεια με τον Μέγα Αλέξανδρο!

Ο 52χρονος Muhoozi Kainerugaba, του οποίου ο πατέρας, ο Yoweri Museveni, είναι ο Πρόεδρος της Ουγκάντας, είπε ακόμη ότι σκοπεύει να επισκεφθεί την Ελλάδα και ελπίζει ότι η χώρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου δεν θα του ζητήσει να υποβάλει αίτηση για βίζα.

Σήμερα υπηρετεί ως αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων, η υψηλότερη στρατιωτική θέση στην Ουγκάντα, αφότου ο πατέρας του τον διόρισε τον Μάρτιο του 2024.

Το τεστ DNA που έκανε έδειξε επίσης, ότι η καταγωγή του είναι κατά 19% Σομαλική και κατά 7% Αγγλική. Είπε ότι το υπόλοιπο μέρος του γενετικού του υπόβαθρου αποτελεί κρατικό μυστικό.

Στα μέσα Απριλίου, είχε απαιτήσει ένα δισεκατομμύριο δολάρια από την Τουρκία και ζήτησε να του δοθεί ως σύζυγος η ομορφότερη γυναίκα της χώρας!

Απειλούσε να διακόψει τις διπλωματικές σχέσεις με την Τουρκία αν δεν ικανοποιούνταν αυτά τα αιτήματα.

 

 

Σε πιο πρόσφατες αναρτήσεις του, ανέφερε ότι έχει ήδη παντρευτεί πέντε Τουρκάλες. Προειδοποίησε επίσης, ότι την επόμενη φορά που η Τουρκία θα απειλήσει τον ίδιο ή την Ουγκάντα, θα ακολουθήσει σοβαρή σύγκρουση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ ακύρωσε τον εκλογικό χάρτη της Λουιζιάνα, «χτύπημα στη φυλετική ισότητα»
«Ένας νόμος γραμμένος με το αίμα, τον ιδρώτα και τις θυσίες των Αμερικανών για να εμποδίσουν τις φυλετικές διακρίσεις, για άλλη μια φορά αποδυναμώνεται», ανέφερε ο επικεφαλής των Δημοκρατικών στη Γερουσία, Τσακ Σούμερ
Το κτίριο του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ στην Ουάσινγκτον
Στα 119,71 δολάρια το βαρέλι, το υψηλότερο επίπεδο από το 2022, εκτοξεύθηκαν οι τιμές του πετρελαίου μετά τις δηλώσεις Τραμπ
Ο Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε νωρίτερα την Τετάρτη, ότι σκοπεύει να διατηρήσει τον ναυτικό αποκλεισμό του Ιράν μέχρι το καθεστώς να πει «ναι» σε μία συμφωνία που θα απαντά στις ανησυχίες των ΗΠΑ
The Rishiri Galaxy, an oil and chemical tanker sailing under the flag of Panama, is docked at the Texas City docks next to the Marathon Galveston Bay Refinery shortly after U.S. President Donald Trump announced a 60-day waiver of the Jones Act shipping law, in Texas City, Texas, U.S. March 18, 2026. REUTERS/Antranik Tavitian