Κόσμος

Αυτός ο νεαρός παράτησε τη δουλειά του για να κυνηγάει pokemon!

Ακούγεται απίστευτο, αλλά ο 24χρονος Tom Currie παράτησε τη δουλειά του για να γίνει κυνηγός Pokemon πλήρους απασχόλησης!

“Ήθελα να έχω μια περιπέτεια”, δήλωσε στον Guardian αφότου αποφάσισε να αφιερώσει τους επόμενους δύο μήνες στο Pokemon Go.

“Δούλευα για 6 χρόνια και χρειαζόμουν ένα διάλειμμα. Το Pokemon Go μου έδωσε την ευκαιρία να ζήσω το όνειρο”. Ο Tom από το Όκλαντ έχει πιάσει ήδη 90 pokemon από τα 151, κάνοντας ταξίδια με λεωφορεία σε όλη τη χώρα μέσα στην εβδομάδα.

Δεν του βγήκε ευτυχώς πολύ ακριβά επειδή έμενε σε σπίτια φίλων ή hostel. Μπορεί να του βγει και ακόμα πιο οικονομικά καθώς πολλές πλέον εταιρείες του προσφέρουν δωρεάν ταξίδια ώστε να βρει και τα πιο σπάνια pokemon.

 

 

Πηγή: Metro

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νέα Υόρκη: Σκότωσε τα δίδυμα νεογέννητά της και τα πέταξε σε αυλή – Συνελήφθη πέντε χρόνια μετά χάρη στο DNA
Μια γυναίκα 36 ετών συνελήφθη στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης, κατηγορούμενη ότι σκότωσε τα δύο νεογέννητα μωρά της και τα πέταξε σε μια αυλή πίσω από πολυκατοικία – Η υπόθεση είχε συγκλονίσει την περιοχή το 2020
Περιπολικό της αστυνομίας της Νέας Υόρκης