Κόσμος

Φρίκη! Σκότωσαν 26χρονη έγκυο και τον άντρα της – Δεν ήθελαν τον γάμο οι συγγενείς

Φριχτό θάνατο βρήκε η 26χρονη Aqsa Shakeel και ο 30χρονος σύζυγός της Muhammed Shakeel όταν κάλεσαν συγγενείς σπίτι τους για φαγητό.

Συγγενείς της 26χρονης εγκύου τους απήγαγαν, τους βασάνισαν και τους σκότωσαν, ενώ στη συνέχεια πέταξαν τα πτώματά τους σε κανάλι. Σύμφωνα με τις αρχές, οι συγγενείς της νεαρής κοπέλας αποδοκίμαζαν τον 4ετή γάμο της με τον Muhammed που εργαζόταν σε δημόσιο σχολείο.

Ο αδερφός της Aqsa Muhammad Mauvia και η μητέρα της Majeeda Bibi πιστεύεται ότι συμμετείχαν στην απαγωγή και τη φριχτή δολοφονία τους. Οι αρχές άρχισαν να ψάχνουν το ζευγάρι μετά την καταγγελία του πατέρα του 30χρονου Muhammed. Λίγο αργότερα ανακάλυψαν τα πτώματά τους κοντά σε κανάλι στο χωριό που ζούσαν στο Πακιστάν.

Από τη νεκροψία προέκυψε πως το ζευγάρι είχε βασανιστεί πριν εκτελεστούν με σφαίρες στο κεφάλι και πετάξουν τα πτώματά τους στο κανάλι. Μέχρι στιγμής οι αρχές έχουν προχωρήσει σε μία σύλληψη, ενώ διαφεύγουν η μητέρα και ο αδερφός της 26χρονης.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο αποτυπώνει για πρώτη φορά μέλη φυλής που ζουν στον Αμαζόνιο: «Σκεφτόμουν από που θα έρθει το βέλος» λέει περιβαλλοντολόγος
Αν και στην αρχή οι πολεμιστές φαίνονταν ανήσυχοι στη συνέχεια ξεκίνησαν να διασκεδάζουν την παρουσία των επιστημόνων με την «περίεργη» όψη
Φυλή Αμαζονίου
5
Και όμως! Ο Τραμπ παρέλαβε το Νόμπελ Ειρήνης από την Ματσάδο: «Υπέροχη χειρονομία αμοιβαίου σεβασμού»
Η νορβηγική επιτροπή Νόμπελ έχει ξεκαθαρίσει πως το Νόμπελ Ειρήνης δεν δωρίζεται ούτε μεταβιβάζεται - Η ανάρτηση του Ντόναλντ Τραμπ και η φωτογραφία του με την Μαρία Κορίνα Ματσάδο
Ντόναλντ Τραμπ / Μαρία Κορίνα Ματσάδο
39