Ελλάδα

Κόλαση στους δρόμους! Η στάση εργασίας έφερε μποτιλιάρισμα

Δεν είναι μόνο η ώρα αιχμής. Κάθε μέρα εκτός από τον Αύγουστο έχει τέτοια ώρα κίνηση στους δρόμους. Αλλά σήμερα δεν είναι σαν όλες τις άλλες μέρες. Σήμερα είναι μέρα στάσης εργασίας στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Οι εργαζόμενοι σε μετρό, ηλεκτρικό σιδηρόδρομο και τραμ προχώρησαν σε στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 10 το πρωί, αντιδρώντας στην ένταξη των αστικών συγκοινωνιών στο υπερ-ταμείο Ιδιωτικοποιήσεων.

Μοιραία, όλοι όσοι χρησιμοποιούν τα συγκεκριμένα μέσα για τις καθημερινές τους μετακινήσεις είτε έπρεπε να επιλέξουν άλλο μέσο (λεωφορείο, τρόλεϊ σε περίπτωση που τους βολεύει) είτε να πάρουν το αυτοκίνητό τους. Και απ’ ό,τι φαίνεται, οι περισσότεροι προτίμησαν (ή αναγκάστηκαν) το δεύτερο.

Έτσι, η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας ήταν ακόμη μεγαλύτερη το πρωί. Η στάση εργασίας συνέπεσε με την ώρα αιχμής και οι δρόμοι μετατράπηκαν σε… κόλαση επί της γης για τους οδηγούς.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Νέα βίντεο από την φονική παράσυρση βρέφους στον Βόλο το 2023 - «Είναι σαν να μας ρίχνουν συνέχεια αλάτι στην πληγή» λέει η γιαγιά
«Κάποιος ένα Σάββατο την είδε κάπως και ήπιε και μου πήρε μέσα από την αγκαλιά μου το εγγόνι μου» λέει ο παππούς του βρέφους που παρασύρθηκε στο Βόλο
Βόλος
Οι μυστηριώδεις κλήσεις και τα μηνύματα των 22χρονων, η διαδρομή πριν τη διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα και ο «τρίτος ύποπτος»
Μυστήριο παραμένει το με ποιον μιλούσε ο 22χρονος συνεργός συνεχώς στο τηλέφωνο ενώ και ο «εκτελεστής» πρέπει να απαντήσει γιατί στην πρώτη απόπειρα δολοφονίας του 68χρονου κάλεσε δύο φορές τον εργοδότη του
Οι δύο κατηγορούμενοι για τη διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα
Ελληνικές πιέσεις για τις ιταλικές φρεγάτες Bergamini που θα αλλάξουν το Πολεμικό Ναυτικό – Αυτοψία και στη Virginio Fasan
Η φρεγάτα αναμένεται να καταπλεύσει στον Ναύσταθμο Σαλαμίνας, όπου θα επιβιβαστεί το ελληνικό κλιμάκιο στελεχών του Πολεμικού Ναυτικού για εν πλω έλεγχο κρίσιμων συστημάτων και γενικής κατάστασης
Φρεγάτες Bergamini
«Ουδέποτε αναφέραμε ότι το ζώο κακοποιήθηκε σεξουαλικά» λέει ο φιλοζωικός σύλλογος Κρεστένων στην Ηλεία
«Το ζώο μεταφέρθηκε στο κτηνιατρείο από εθελοντές του Συλλόγου, όπου ναρκώθηκε, του τοποθετήθηκε ορός και -σύμφωνα με την κτηνίατρο - έφερε τραύμα στην περιοχή του πρωκτού, στο οποίο έγιναν οκτώ ράμματα»
Το άτυχο τετράποδο που δέχτηκε τη φρικτή επίθεση στην Ηλεία