Κόσμος

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν απαγορεύει τους γάμους και τις κηδείες!

Δεν είναι η πρώτη φορά  -και σίγουρα ούτε η τελευταία- που ο Κιμ Γιονγκ Ουν λαμβάνει μια παράλογη απόφαση.

Αυτή τη φορά ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας λαμβάνει σκληρά μέτρα ασφαλείας, ενόψει του πρώτου συνεδρίου μετά από 36 χρόνια του Εργατικού Κόμματος της χώρας.

Σύμφωνα με τον Independent, βάσει των νέων μέτρων ασφαλείας ο Κιμ Γιονγκ Ουν απαγόρευσε τους γάμους και τις κηδείες. Παράλληλα απαγορεύτηκε η ελεύθερη μετακίνηση από και προς την πρωτεύουσα Πιονκγιάνκ. Τα προσωρινά αυτά μέτρα θεωρούνται ως “προλληπτικά” για την αποφυγή κάθε είδους “αναποδιάς” που θα μπορούσε να πλήξει την το συνέδριο του Κόμματος.

Στο συνέδριο εκτιμάται πως ο Κιμ Γιονγκ Ουν ότι θα παγιώσει την ηγεσία του και θα προωθήσει τις θέσεις του για την παράλληλη οικονομική ανάπτυξη σε συνδυασμό με την απόκτηση πυρηνικών όπλων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νέα Ζηλανδία: Πράσινο φως στη χρήση παραισθησιογόνων μανιταριών για την αντιμετώπιση της κατάθλιψης
Η Αυστραλία είχε ήδη επιτρέψει από το 2023 τα παραισθησιογόνα μανιτάρια για ιατρικούς σκοπούς, αλλά και το χάπι ecstasy για την αντιμετώπιση ορισμένων ψυχικών παθήσεων
Μανιτάρια
Στο δικαστήριο ράπερ συγκροτήματος της Ιρλανδίας - Ύψωσε σε συναυλία τη σημαία της Χεζμπολάχ, κατηγορείται για τρομοκρατία
Στο «μικροσκόπιο» βίντεο των μελών του συγκροτήματος καθώς φέρεται να έλεγαν συνθήματα υπέρ της Χαμάς και της Χεζμπολάχ και κατηγορούσαν το Ισραήλ για «γενοκτονία στη Γάζα»
Kneecap